Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
24
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03 på Ørskogfjellet

Endeleg har vi fått litt vinter – og i snøen kan ein finne på mange kjekke aktivitetar, både med og utan ski!

Ørskogfjellet Skisenter, Barnas Turlag Vestnes, Tresfjord Røde Kors Hjelpekorps, Vestnes Røde Kors,  og Vestnes Frivilligsentral invitera til ein morosam dag med vinteraktivitet på Ørskogfjellet.

Det vert gode moglegheiter for å bruke alpinbakken om du er heilt fersk, litt erfaren eller driven. Barn kan få låne gratis utstyr på Vestnes Frivilligsentral og rabatt på leige av utstyr ved skisenteret (begrenset antall sko og ski, så her er det førstemann til mølla).  Barn får stå gratis i bakken. Ørskogfjell Skilag vil ha nokre vaksne som kan vise litt på brett og ski - sjå informasjon under. Det vil bli oppkøyrte langrennsløype, natursti og bålpannekos. Sjå program.

Varmestua ved skitrekket er også open med sal av diverse mat.
Tresfjord Hjelpekorps er tilstade på arrangementet.

Prisar og lån av utstyr:
- Alle barn fra 0-14 år som melder seg på aktivitetsdagen får GRATIS heiskort. Påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00.
- Gratis minikurs med instruktør, alpint og snøbrett. Krever påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00. Oppmøte ved skibandet kl. 10.30.
- Skibandet er gratis å bruke for alle. Super plass for nybegynnarar og for leik med ski og akebrett
- Vestnes Frivilligsentral har gratis utlån av alpinskipakker og langrennsskipakker på sin Utstyrssentral (Remmemsvegen 2). Utstyrssentralen er open fredag 28.februar frå kl. 16.00-17.00, begrensa antall ski.
- På aktivitetsdagen kan ein leige ski rimleg på Ørskogfjellet Skisenter: Barn kr. 100,- for skipakke, kr 50,- for ski og kr. 50 for sko så lenge det er utstyr tilgjengeleg.

VELKOMMEN til ein kjekk aktivitetsdag på Ørskogfjellet!

P.S: Foreldre har ansvar for eigne barn på Aktivitetsdagen.

Flere nyheter

Skrevet den 
23
Mar

Årsmøtet i Ørskogfjell Skilag - utsatt inntil videre

Det planlagte årsmøtet i Ørskogfjell Skilag 23.03, er utsatt på ubestemt tid på grunn av helsesituasjonen i Norge for tiden. Ny dato legges ut så snart det er praktisk mulig. Hilsen Ørskogfjell Skilag - Marianne Sæter - leder.
Les mer
Skrevet den 
14
Mar

STENGT FRA 12.03.2020

Hele skianlegget er stengt fra 12.03.2020 og inntil videre. Langrennsløyper til Jutevatnet og Haugsetra blir fortsatt tråkka, vi vet ikke når (dugnad fra frivillige), men følg dette på www.loyper.net. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og følge de retningslinjer som blir gitt av helsemyndighetene, i dette som er en ekstremt vanskelig situasjon for oss alle. Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758. (illustrasjonsfoto fra tidligere)
Les mer
Skrevet den 
12
Mar

Vi holder stengt inntil videre pga smittefare

Vi har valgt å stenge anlegget fra i dag. Stengt inntil videre, og vi følger utviklingen i dagene som kommer. Vi kan åpne igjen på kort varsel, og vurderer å åpne deler eller hele anlegget når dette er anbefalt fra kommunelege. Vi ber om forståelse for dette fra alle gjester, og vil på denne måten bidra til at vi ikke sprer smitte til gjester og alle frivillige som jobber i anlegget vårt.
Les mer
Skrevet den 
9
Mar

Åpent tirsdag 10.03, skolekjøring fra kl. 09-14, kveldskjøring fra kl. 18-21

Tirsdag er vi åpent for gjester fra 9-14 (skolekjøring) og kveld fra 18-21. På grunn av at det har vært mildvær siste døgnet, er det ikke nok snø til at Poma trekket er åpent i morgen. T-kroken vil være åpen og skibandet vil være åpent. Ellers er det åpen kiosk, varmestue og skiutleie.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.