Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
24
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03 på Ørskogfjellet

Endeleg har vi fått litt vinter – og i snøen kan ein finne på mange kjekke aktivitetar, både med og utan ski!

Ørskogfjellet Skisenter, Barnas Turlag Vestnes, Tresfjord Røde Kors Hjelpekorps, Vestnes Røde Kors,  og Vestnes Frivilligsentral invitera til ein morosam dag med vinteraktivitet på Ørskogfjellet.

Det vert gode moglegheiter for å bruke alpinbakken om du er heilt fersk, litt erfaren eller driven. Barn kan få låne gratis utstyr på Vestnes Frivilligsentral og rabatt på leige av utstyr ved skisenteret (begrenset antall sko og ski, så her er det førstemann til mølla).  Barn får stå gratis i bakken. Ørskogfjell Skilag vil ha nokre vaksne som kan vise litt på brett og ski - sjå informasjon under. Det vil bli oppkøyrte langrennsløype, natursti og bålpannekos. Sjå program.

Varmestua ved skitrekket er også open med sal av diverse mat.
Tresfjord Hjelpekorps er tilstade på arrangementet.

Prisar og lån av utstyr:
- Alle barn fra 0-14 år som melder seg på aktivitetsdagen får GRATIS heiskort. Påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00.
- Gratis minikurs med instruktør, alpint og snøbrett. Krever påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00. Oppmøte ved skibandet kl. 10.30.
- Skibandet er gratis å bruke for alle. Super plass for nybegynnarar og for leik med ski og akebrett
- Vestnes Frivilligsentral har gratis utlån av alpinskipakker og langrennsskipakker på sin Utstyrssentral (Remmemsvegen 2). Utstyrssentralen er open fredag 28.februar frå kl. 16.00-17.00, begrensa antall ski.
- På aktivitetsdagen kan ein leige ski rimleg på Ørskogfjellet Skisenter: Barn kr. 100,- for skipakke, kr 50,- for ski og kr. 50 for sko så lenge det er utstyr tilgjengeleg.

VELKOMMEN til ein kjekk aktivitetsdag på Ørskogfjellet!

P.S: Foreldre har ansvar for eigne barn på Aktivitetsdagen.

Flere nyheter

Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer
Skrevet den 
3
Apr

Støtte til skispor og parkering

Vi trenger DIN støtte - i en ellers vanskelig situasjon. Ta vare på hverandre - hold nødvendig avstand og GOD PÅSKE
Les mer
Skrevet den 
1
Apr

Nå trenger vi virkelig DIN støtte

For oss er det Korona krise når anlegget nå er stengt. Vi trenger ny ATV, og vi har ikke inntekter når anlegget er stengt. Støtt idrettslaget Ørskogfjell Skilag som driver anlegget på Ørskogfjellet på dugnad. Takk på forhånd, og alle bidrag mottas med stor ydmykhet og takk. https://www.spleis.no/project/98615
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Årsmøtet i Ørskogfjell Skilag - utsatt inntil videre

Det planlagte årsmøtet i Ørskogfjell Skilag 23.03, er utsatt på ubestemt tid på grunn av helsesituasjonen i Norge for tiden. Ny dato legges ut så snart det er praktisk mulig. Hilsen Ørskogfjell Skilag - Marianne Sæter - leder.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.