Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder Parkly
Sesong parkering kr. 500,-/sesong , spør i billettluke for mer info

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midttløypa - stengt lite snø
Poma nedfarter - stengt lite snø
Skrevet den 
24
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03 på Ørskogfjellet

Endeleg har vi fått litt vinter – og i snøen kan ein finne på mange kjekke aktivitetar, både med og utan ski!

Ørskogfjellet Skisenter, Barnas Turlag Vestnes, Tresfjord Røde Kors Hjelpekorps, Vestnes Røde Kors,  og Vestnes Frivilligsentral invitera til ein morosam dag med vinteraktivitet på Ørskogfjellet.

Det vert gode moglegheiter for å bruke alpinbakken om du er heilt fersk, litt erfaren eller driven. Barn kan få låne gratis utstyr på Vestnes Frivilligsentral og rabatt på leige av utstyr ved skisenteret (begrenset antall sko og ski, så her er det førstemann til mølla).  Barn får stå gratis i bakken. Ørskogfjell Skilag vil ha nokre vaksne som kan vise litt på brett og ski - sjå informasjon under. Det vil bli oppkøyrte langrennsløype, natursti og bålpannekos. Sjå program.

Varmestua ved skitrekket er også open med sal av diverse mat.
Tresfjord Hjelpekorps er tilstade på arrangementet.

Prisar og lån av utstyr:
- Alle barn fra 0-14 år som melder seg på aktivitetsdagen får GRATIS heiskort. Påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00.
- Gratis minikurs med instruktør, alpint og snøbrett. Krever påmelding med namn og alder til frivillig@vestnes.kommune.no innan fredag kl. 16.00. Oppmøte ved skibandet kl. 10.30.
- Skibandet er gratis å bruke for alle. Super plass for nybegynnarar og for leik med ski og akebrett
- Vestnes Frivilligsentral har gratis utlån av alpinskipakker og langrennsskipakker på sin Utstyrssentral (Remmemsvegen 2). Utstyrssentralen er open fredag 28.februar frå kl. 16.00-17.00, begrensa antall ski.
- På aktivitetsdagen kan ein leige ski rimleg på Ørskogfjellet Skisenter: Barn kr. 100,- for skipakke, kr 50,- for ski og kr. 50 for sko så lenge det er utstyr tilgjengeleg.

VELKOMMEN til ein kjekk aktivitetsdag på Ørskogfjellet!

P.S: Foreldre har ansvar for eigne barn på Aktivitetsdagen.

Flere nyheter

Skrevet den 
24
Feb

Stengt i dag 24.02.2020 - grunnet regn og vått vær

Vi må beklage, men regnet og vinden i natt, med påfølgende regn nå i dag, gjør at vi velger å holde stengt i dag. Vi vurderer muligheten til å holde åpent i morgen på dag og kveld, og håper at ikke alt for mye snø har reist ila siste timene. Følg status til i morgen, vi oppdaterer så snart vi kan.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Stengt inntil videre, fra 24.02.2021

Vi har nå fra 24.02.2021 stengt anlegget pga. mildvær og snøsmelting. Vi kan ikke åpne igjen før påfyll av mer snø. Mildværet har dessverre gjort stor skade på snøen, og vi kan ikke holde åpent før det kommer påfyll av snø.
Les mer
Skrevet den 
23
Feb

Åpent i dag 23.02 på dagtid 10.30-16.30 og kveld 18-21 - velkommen

Vi har åpent i dag fra 10.30-16.30 og i kveld fra 18-21. Det meldes fint vær i dag, og temperatur nå i morgentimene er ca. 2 grader +. Vi har klart å flytte nok snø til at t-kroken fortsatt er åpen til topps. Det har minket mye på snøen, så vi må vurdere forholda fra dag til dag videre i uka. Nedfart som er åpen er hovedtrase. Det er åpent skiband - gratis, og åpen varmestue med kiosk. Skiutleie der det kan leies alpinski og snowboard.
Les mer
Skrevet den 
21
Feb

Vinterferie - mandag 22.02 - stengt grunnet meldinger om regn og ruskevær

Vi velger å holde stengt mandag 22.02 pga. meldinger om regn og ruskevær. Vi holder åpent som annonsert fra tirsdag 23.02 fra 10.30-16.30 og kveld 18-21 da meldingene er gode igjen til tirsdag. Ellers holder vi åpent som annonsert i egen meldingsboks på FB og her på hjemmesiden. Velkommen til oss fra tirsdag av.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.