Tirsdag  usikkert
Torsdag usikkert
Lørdag stengt
Søndag usikkert
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma heisen stengt - vi må vedlikeholde Poma - åpning annonseres.
Familiebandet stengt
Løyper: 
Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken- stengt
Midtløypa - stengt
Poma - stengt inntil videre
Skrevet den 
4
Mar
2018

Status 04.03

Flere nyheter

Skrevet den 
15
Feb

Stengt lørdag 16.02

Vi må dessverre holde stengt lørdag 16.02 grunnet mildværet siste tiden. Vi tar en dag av gangen foreløpig, og kommer med status for søndag ila morgendagen. Vi beklager dette, men er sikker på at vinteren kommer sterkt tilbake, og gir oss flere gode ski opplevelser på Ørskogfjellet. Vi satser på at dette kun er en liten "time-out".
Les mer
Skrevet den 
14
Feb

Åpent i kveld 18-21

Vi har åpent for kveldskjøring i kveld fra 18-21. Siden det har regnet en del på fjellet siste dagene, er snøen tung og våt. Det kan forekomme partier der det er lite snø, og disse vil bli merket etterhvert som de dukker opp. Det meldes plussgrader og litt nedbør til i kveld også.
Les mer
Skrevet den 
12
Feb

Inntil videre - Åpent i kveld 18-21

Vi vil som utgangspunkt holde åpent som vanlig fra 18-21, men vil følge med på været utover kvelden. Det meldes kuling og nedbør som kommer som regn/snø. Vi oppdaterer status etterhvert dersom det er noe endring å melde. Inntil videre, åpent som vanlig.
Les mer
Skrevet den 
10
Feb

Telenor karusell tirsdag 12.02 - utgår på grunn av meldinger om kuling, regn og utrivelig vær

Avlyst inntil videre, arrangeres en dag/kveld med bedre værmeldinger. Bli med på skirenn for alle!! Da er det klart for telenorkarusell igjen. Mange var med i fjor og vi håper enda flere blir med i år -Ørskogfjell Skilag arrangerer alpinrenn for barn i alle aldrer tirsdag 12.02.2019 ved Ørskogfjell Skisenter -Her kan du delta om du trenger hjelp av mor eller far i skisele eller har kjørt mye på ski. Målet for kvelden er skiglede og gode opplevelser. Premier til alle og gratis pølse til alle som er med på rennet. Påmelding: Fint om så mange som mulig kan melde seg på via Facebook, arrangement og skrive i kommentarfeltet navn på løper og fødselsår. Det er også mulig å melde seg på i kafeen på skisenteret mellom 17:45 og 18:20 vi satser på rennstart kl. 18:50 Premieutdeling etter rennet.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.