Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
10
Nov
2020

Utstyrsbyttedagen 2020 - denne gangen på Vestnes Brygge 21.11

Velkommen til Utstyrsbyttedagen21.11.2020 salg fra 11-15!

I år utsalg på Vestnes Brygge, men innlevering mulig i Vestnes, Ørskog og Ålesund 

Salg lørdag21.11.2020 på Vestnes Brygge fra 11-15 (gamle Bunnpris lokalet)

NB! Vi flytter tilVestnes Brygge for salg, tidligere Bunnpris lokalet vis av vis Apotek 1,inngang mot sjøen. (ikke salg eller innlevering på Ørskogfjellet) 

Innlevering slik:

-      Vestnes, innlevering på Vestnes Brygge, gamle Bunnpris lokalet

Torsdag 19.11 fra klokka 18-20

Fredag 20.11 fra klokka 18-20

Lørdag 21.11 fra klokka 9-11

 

-      Ørskog, ØIL klubbhus ved kunstgrasbanen ved Ørskog Skule

Torsdag 19.11 fra klokka 18-20

Fredag 20.11 fra klokka 18-20

 

-      Ålesund, kontakt Øyvind Rambech for avtale, mobil 95883435

 

 

LEVERING AV BRUKTUTSTYR:

Utstyret må værerengjort og klargjort for salg.  

Det er god økonomi å kjøpe brukt, og det sparer miljøet! Gjenbruk av utstyr er god økonomi når klubben tjener på det, de som selger brukt utstyr tjener på det, og ikke minst de som kjøper nytt brukt tjener på det. Her kan alle selge brukt sportsutstyr de gjerne vil gi bort eller selge. (klær, ski, skøyter, ryggsekker, pulker, sykler, ryggsekker osv.)

 

KJØP AV BRUKTUTSTYR:
Utstyrsbyttedagen er i regi av Ørskogfjell Skilag. Idrettslaget beholder 20% av salgspris for solgt utstyr i provisjon. Utstyr som selges til en pris kr. 200,-eller lavere, blir gave gitt til idrettslaget. Takk for støtten.

 

Ikke solgt utstyr må hentes etter avtale.

 

Smittevern:

Vi følger regler fra FHI, og setter smittevern høyt. Dersom stor pågang av kjøpere, vil vi måtte regulere antall kunder inne i lokalet. Vi minner om 1 meters avstand og smittevernregler.

 

 

Vi har Vipps, betalingsterminal og kontantsalg.

Velkommen til store og små!

 

Ski hilsen fra Ørskogfjell Skilag

 

Flere nyheter

Skrevet den 
17
Oct

Takk for støtten – ny ATV til Ørskogfjell Skilag

Ørskogfjell Skilag med alle frivillige jobber utrettelig for å skape skiaktivitet på Ørskogfjellet, og vi er utrolig glade for å kunne melde at vi har fått gaver fra flere sponsorer og private givere i 2020. Pengene ble øremerket innkjøp ATV. Vi vil takke Sparebanken Møre, Sparebank 1 SMN, Ørskog Sparebank og alle våre givere via SPLEIS for støtten. Nå er ATV kjøpt fra Haukås ATV i Elnesvågen, og den står klar på Ørskogfjellet til bruk i arbeid hele året. Vi gleder oss til ny sesong, og håper på mye snø.
Les mer
Skrevet den 
6
Oct

Vi rydder kratt og busker i heistrase og nedfarter på dugnad - vil du bidra?

Vi har begynt det viktige arbeidet med å rydde kratt og busker i heistraseer og nedfarter til neste sesong. Det er plass til flere med ryddesager, så har du lyst å hjelpe til, så er du velkommen på lørdag 10.10 og søndag 11.10 fra klokka 10 på Ørskogfjellet ved varmestua. Ta med ryddesag og nødvendig verneutstyr, så holder vi med bensin. Det er flott på fjellet nå, og i tillegg til å bidra med dugnad til et godt formål, er det god trim og flott naturopplevelse. Velkommen
Les mer
Skrevet den 
24
Aug

Informasjonsmøte 31.08.2020

Velkommen til sesongen 2020-2021 – nå ser vi fremover. Dette skal gå bra. Vi står på videre. Vi sparker i gang sesongen med et info møte. Velkommen til alle «nye og gamle» hjelpere og vakter. Sted: Varmestua på Ørskogfjellet Dato: Mandag 31.08.2020 klokka 19.30-21.00 Styret i Ørskogfjell Skilag vil informere om status på anlegg og maskiner, vedlikehold som er nødvendig før åpning for heis og maskiner, økonomi i anlegget etter Corona, sponsor og støttemuligheter, vaktmannskap, dugnader og vi vil forsøke å si litt om hvordan neste sesong vil bli med fortsatt Corona smitte i samfunnet. Håper mange har anledning til å komme. Hilsen styret i Ørskogfjell Skilag.
Les mer
Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.