Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder Parkly
Sesong parkering kr. 500,-/sesong , spør i billettluke for mer info

T-kroken stengt
Poma stengt
Familiebandet stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midttløypa - stengt lite snø
Poma nedfarter - stengt lite snø

Nyhetsarkiv

Skrevet den 
21
Aug

Takk for gaven, ny hjertestarter på Ørskogfjellet

Stor takk til Varig Forsikring, Indre Sunnmøre (tidligere Gjensidige)for støtte til hjertestarter på Ørskogfjellet. Den blir montert inne i varmestua vår. Vi setter stor pris på støtten
Les mer
Skrevet den 
7
May

Velkommen til Årsmøte mandag 24.05.2021

Vi ønsker velkommen til Årsmøte i Ørskogfjell Skilag, mandag 24.05.2021 fra klokka 19-21 på Varmestua Ørskogfjellet. Vi planlegger fysisk møte, men kan måtte endre dette til nettmøte på kort varsel. Ordinære årsmøtesaker. Innkomne forslag sendes til orskogfjell.skilag@gmail.com innen 23.05.19. Vel møtt Dersom nettmøte, kan dere melde dere på via mailen her: orskogfjell.skilag@gmail.com
Les mer
Skrevet den 
25
Mar

Stengt for sesongen, takk til alle gjester, frivillige, sponsorer og andre støttespillere

Vi har i kveld bestemt at vi stenger skisenteret for sesongen, og avslutter sesongen i skitrekket. Årsakene er flere, den viktigste er hensynet til våre frivillige vakter og smittenivå rødt rundt oss, men pr. i dag er snøsituasjonen også medvirkende. Vi har ikke nok snø til å holde åpent, og ut fra værmeldingene, er det usikkert om det kommer mer snø. Vi vil fortsette å lage langrennsspor til Jutevatnet dersom det kommer snø, følg skisporet på www.loyper.net, og husk å støtte oss med gaver. Takk for en kjekk og spesiell sesong, og håper vi treffes igjen til neste sesong, da helst uten Covid og smitte. Husk å holde avstand og ta vare på hverandre - det blir bra til slutt. God Påske til alle vakter, sponsorer, gjester og andre støttespillere. (arkivbilde fra i vinter)
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Stengt tirsdag og torsdag denne uke pga. smittesituasjon i området rundt oss

Vi har valgt å holde stengt for kveldskjøring tirsdag og torsdag denne uka på grunn av smittesituasjonen rundt oss, og hensynet til våre frivillige vakter som kommer fra både Ålesund og Vestnes Kommuner. Vi holder dialog med kommuneoverlegen i Vestnes, og vil også følge anbefalinger som kommer for mulig å holde åpent i påskedagene. Vi ber om forståelse i en svært vanskelig situasjon for alle.
Les mer
Skrevet den 
21
Mar

Åpent i dag 10.30-16.30 - det har kommet nysnø i natt, og det snør litt fortsatt - dette blir bra

Da har det kommet ca 15 cm nysnø, og vi kan med glede annonsere at vi har åpent i dag fra 10.30-16.30. Velkommen til oss
Les mer
Skrevet den 
20
Mar

Stengt i dag - satser på åpent i morgen søndag 21.03

Vi holder stengt i dag. Neste mulige åpne dag blir da i morgen søndag. Det regner, blåser og vi har skodde nå på morgenen. Vi krysser fingre, og håper temperaturen synker, slik at regn blir til snø utover dagen. Vi oppdaterer status dag for dag, og satser på mer snø det neste døgnet.
Les mer
Skrevet den 
18
Mar

Åpent i kveld 18.03.2021 fra klokka 18-21

Åpent i kveld fra 18-21. Det meldes lettskyet og noen plussgrader. Åpen t-kroken til topps og skibandet - gratis. Åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie. Vi selger heiskort ved oppmøte, kom frisk og velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
16
Mar

Telenor karusell - skirenn i kveld. Påmelding via arrangement på FB

Bli med på skirenn for alle i kveld.
Les mer
Skrevet den 
15
Mar

Åpent i kveld - nysnø og skirenn for barn. Åpent 18-21

Det er flott på fjellet i ettermiddag. Telenorkarusell for barn fra klokka 18.15, påmelding via lenke på FB. Se eget innlegg. Det har kommet nydelig nysnø, og vi har åpent t-kroken til topps, skibandet og nedfart er hovedtrase. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
12
Mar

Åpent lørdag og søndag denne helgen 10.30-16.30 begge dager

Åpent lørdag 13.03 og søndag 14.03. Det meldes fint vær til helgen og vi har nok snø til å holde åpent. Åpen t-kroken til topps, skiband og ved mye besøk, åpen Poma heis til mast 8. Det er åpen nedfart i hovedtrase, mens nedfarter utover denne har for lite snø. Åpen kiosk, varmestue og skiutleie. Velkommen til oss, og kom frisk.
Les mer
Skrevet den 
11
Mar

Åpent i kveld 18-21 - velkommen

Åpent i kveld til topps på t-kroken og familiebandet som er gratis å bruke. Åpent fra 18-21. Nedfarter som er åpen er hovedtraseen. Det er ellers åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
9
Mar

Åpent tirsdag og torsdag kveld 18-21

Det er med stor glede at vi kan melde at vi kan åpne igjen. Det har kommet nok snø til å åpne t-kroken til topps og åpent skiband. Poma åpnes ved mye besøk/ved behov til mast 8. Nedfarter som er åpne på kveldstid er hovedtraseen. Det er ellers litt lite snø i terrenget utenfor preparerte løyper. Åpen kiosk, varmestue og skiutleie. Kom frisk, og hold avstand.
Les mer
Skrevet den 
5
Mar

Det har kommet snø, men ikke nok enda til åpning

Det har kommet 20-25 cm nysnø, og vi må ha litt mer snø for å kunne åpne igjen. Vi legger ut oppdateringer dag for dag. Nå håper vi på litt mer snø, og er klar for snarlig åpning dersom det er mulig
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Stengt i dag 24.02.2020 - grunnet regn og vått vær

Vi må beklage, men regnet og vinden i natt, med påfølgende regn nå i dag, gjør at vi velger å holde stengt i dag. Vi vurderer muligheten til å holde åpent i morgen på dag og kveld, og håper at ikke alt for mye snø har reist ila siste timene. Følg status til i morgen, vi oppdaterer så snart vi kan.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Stengt inntil videre, fra 24.02.2021

Vi har nå fra 24.02.2021 stengt anlegget pga. mildvær og snøsmelting. Vi kan ikke åpne igjen før påfyll av mer snø. Mildværet har dessverre gjort stor skade på snøen, og vi kan ikke holde åpent før det kommer påfyll av snø.
Les mer
Skrevet den 
23
Feb

Åpent i dag 23.02 på dagtid 10.30-16.30 og kveld 18-21 - velkommen

Vi har åpent i dag fra 10.30-16.30 og i kveld fra 18-21. Det meldes fint vær i dag, og temperatur nå i morgentimene er ca. 2 grader +. Vi har klart å flytte nok snø til at t-kroken fortsatt er åpen til topps. Det har minket mye på snøen, så vi må vurdere forholda fra dag til dag videre i uka. Nedfart som er åpen er hovedtrase. Det er åpent skiband - gratis, og åpen varmestue med kiosk. Skiutleie der det kan leies alpinski og snowboard.
Les mer
Skrevet den 
21
Feb

Vinterferie - mandag 22.02 - stengt grunnet meldinger om regn og ruskevær

Vi velger å holde stengt mandag 22.02 pga. meldinger om regn og ruskevær. Vi holder åpent som annonsert fra tirsdag 23.02 fra 10.30-16.30 og kveld 18-21 da meldingene er gode igjen til tirsdag. Ellers holder vi åpent som annonsert i egen meldingsboks på FB og her på hjemmesiden. Velkommen til oss fra tirsdag av.
Les mer
Skrevet den 
20
Feb

Støtt spleisen vår - ny sporsetter - to langrennsspor til Jutevatnet

Det er mange som setter pris på skispor - og vi ønsker å gi et bedre tilbud - to skispor, ikke et spor som i dag. Vi trenger din støtte. Alle bidrag mottas med stor takk. På forhånd takk for støtten.
Les mer
Skrevet den 
19
Feb

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30(for vinterferien, se egen info)

Vi har åpen t-kroken og skibandet i lørdag, Poma stengt grunnet vedlikehold. Nedfarter som er åpne er hovedtrase og familieløypa. Det er ca 5 + grader lørdag, og lettskyet, ikke nedbør. Det er generelt lite snø utenfor preparerte løyper. Åpen varmestue med kiosk, åpen skiutleie. Husk å holde avstand, og ta hensyn til hverandre. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
19
Feb

Åpent søndag 10.30-16.30

Åpent søndag 10.30-16.30, T-kroken åpen til topps. Nedfarter som er åpen er hovedtraseen, men det er lite snø øverst oppe. Familieløypa har for lite snø, så den er dessverre stengt. Åpent familieband - gratis, og åpen kiosk og skiutleie. Mildværet gjør at snøen minker hos oss, men vi krysser fingre for at den varer til vi får påfyll. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
17
Feb

Nypreppa bakke til torsdagens kveldskjøring 18-21 - dette blir bra, velkommen

Da er bakkene trakket og klare til gjester torsdag kveld. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
16
Feb

Åpent tirsdag og torsdag 18-21

Det er fine forhold på fjellet, og vi har åpent som annonsert tirsdag og torsdag kveld fra 18-21 denne uka. Åpen t-kroken og skibandet. Poma åpnes dersom nok gjester, er da åpen til mast 8. Varmestue med kiosk og skiutleie. Velkommen til oss og husk å ta hensyn til hverandre med tanke på smittevern.
Les mer
Skrevet den 
13
Feb

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30

Det meldes flott vær, fortsatt kaldt og klart, og vi er klare for en ny fin helg på Ørskogfjellet. T-kroken er åpen, Poma til mast 8 og familebandet. Av nedfarter så er familieløypa åpen, hovedtrase og det er trakket litt i parken. Det er fortsatt mulig å møte på stein utenfor preparerte løyper, all ferdsel på egen risiko. Ber gjester om å enten å komme tidlig til åpning, eller å muligens se det an litt til klokka 13.30 pga. kapasitet i anlegget. Vi må si stopp til flere gjester dersom det blir for mange som vil komme til oss samtidig både lørdag og søndag. Velkommen til oss, og vis hensyn til hverandre - husk 1 meter.
Les mer
Skrevet den 
9
Feb

Uke 6, Åpent tirsdag og torsdag 18-21 for kveldskjøring - helg som vanlig lørdag og søndag 10.30-16.30

Åpent tirsdag og torsdag 18-21. Det er flott men kaldt på fjellet, ca 9 minus tidlig i dag. Viktig med varme klær, da vi må begrense besøk inne i varmestua. Ellers er t-krok åpen, skibandet, utleie av ski og kiosk i luke samt inne med begrensninger. Vi har trakket i nedfarten i parken (litt lite snø) og hovedtrase. Poma vil være stengt 09.02.2021 grunnet vedlikehold. Status oppdateres om den kan åpnes. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
6
Feb

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30. Vi har ikke online salg, først til mølla gjelder begge dager. Det meldes fint vær lørdag og søndag. Erfaringsmessig vil vi anbefale å være tidlig ute både lørdag og søndag. Dersom vi blir fulltegnet til ca 11.30-12.00, må vi stenge for besøk, men vil vi kunne åpne opp igjen for flere gjester fra ca 13.30. Dette vet vi mer om ila dagen lørdag og søndag. Følg oppdatering på FB. Vi har åpen t-krok, Poma til mast 8, nedfarter er familieløypa og hoved nedfarten, det er også trakket litt i parken. Åpen kiosk med begrensning, åpen ski utleie. Vi ber gjester følge 1meter, registrere seg med qr kode og ellers ta hensyn, takk for at dere besøker oss.
Les mer
Skrevet den 
4
Feb

Åpent i kveld 18-21 - husk gode klær, da det er kaldt på fjellet i dag

Åpent i kveld 18-21. Det er flott men kaldt på fjellet, ca 15 minus tidlig i dag. Viktig med varme klær, da vi må begrense besøk inne i varmestua. Ellers er t-krok åpen, skibandet, utleie av ski og kiosk i luke samt inne med begrensninger. Vi har trakket i nedfarten i parken (litt lite snø) og hovedtrase. Velkommen
Les mer
Skrevet den 
2
Feb

Åpent tirsdag og torsdag 18-21

Åpent på kveld tirsdag og torsdag 18-21 denne uka. Åpen t-kroken til topps, åpent skiband som er gratis å bruke. Hovedtrase med lys. Åpen Kiosk, varmestue med 40 plasser, og skiutleie. Husk å ta hensyn i anlegg og kø, velkomne til oss.
Les mer
Skrevet den 
31
Jan

Åpent i dag 10.30-16.30 - det har kommet ca. 30 cm nysnø til i dag

Det har kommet ca. 30 herlige cm med nysnø, åpent i dag 10.30-16.30. T-kroken til topps og Poma til mast 8. Familiebandet - gratis å bruke. Nedfarter som nå er åpne er hovedtraseen og familieløypa (det kan forekomme litt stein i starten av løypa). Midtløypa har fortsatt for lite snø. Vi har åpen varmestue med kiosk, begrenset plass inne. Vi selger også kioskvarer via vindu. Ved kjøp i vindu tar vi kun Vipps. Vi ber om at alle gjester viser hensyn inne og ute. Vi har QR kode for registrering av besøk. Dersom stor pågang, kan vi måtte avvise biler/gjester. Vi har parkering via Parkly. Velkommen til oss, og takk for at du viser hensyn.
Les mer
Skrevet den 
29
Jan

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30 - velkommen til oss.

Vi har hatt en fin uke, og lørdag og søndag har vi åpent fra 10.30-16.30. Det meldes snø, og vi håper det kommer mye «hvitt gull» fra himmelen. Vi oppfordrer alle til å ta hensyn ute og inne, vi setter smittevern høyt. Kiosk også i luke på veggen dersom det er fullt inne. Vi har kun 40 sitteplasser inne til enhver tid. Åpen t-kroken til topps, Poma til mast 8, og familiebandet åpent – gratis å bruke, åpen skiutleie – husk begrensninger. Av nedfarter er hovedtraseen åpen og vi vurdere vi å åpne familieløypa, men da må vi ha litt mer snø. Dette vet vi ikke før i morgen tidlig. Dersom det kommer for mange gjester til oss – må vi dessverre avvise når det er fullt. Vi beklager ulempene for den det måtte gjelde. Velkommen til oss på Ørskogfjellet❄️❄️ (foto Mette Aarnes - arkivbilde)
Les mer
Skrevet den 
28
Jan

Åpent i kveld fra 18-21

Da holder vi på å klargjøre anlegget for kveldskjøring i kveld. Åpent 18-21. Det har kommet ca. 15 cm nysnø, og det er fine forhold for en tur på ski. Åpen t-kroken til topps og skibandet som er gratis å bruke. Åpent i skiutleie med begrensninger, åpen varmestue med begrensninger, men vi selger også kioskvarer via vindu/luke - kun Vipps. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
26
Jan

Kveldskjøring torsdag og torsdag 18-21

Tirsdag og torsdag - kveldskjøring 18-21. Det har kommet "litt" nysnø - ca. 5 cm pr mandag kveld, man alt er bedre enn ikke noe. Vi har åpent t-kroken til topps og skibandet - gratis. Varmestue med 40 plasser - vær obs på begrensninger, og skiutleien - også begrensninger. Vi selger fra kiosk gjennom vindu - kun Vipps. Husk 1 meter - dette kan vi nå - velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
23
Jan

Åpent i morgen 10.30-16.30

Vi har hatt en fin dag i dag også. Bra med folk til tross for grått og vått vær. Alle tok hensyn, og meteren ble holdt. I morgen er vi åpent fra 10.30-16.30. Det meldes fint vær, og vi venter mer besøk enn i dag. Vi må oppfordre til å ta hensyn både ute og inne. Åpent t-krok, Poma stengt inntil videre, og skiband som er gratis. Fint til nybegynnere. Dersom pågang av gjester blir for stor, må vi dessverre sette stopp for antall biler/gjester. Vi beklager dette, men vi setter smittehensyn høyt. Velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
22
Jan

Åpent lørdag 23.01.2021 fra 10.30-17.30

Vi har åpent lørdag fra 10.30-16.30, åpen t-kroken til topps, åpen Poma til mast 8, åpent familieband som er gratis Det er lite snø i andre nedfarter enn hovedtrase. Vi ber gjester om å ta hensyn til hverandre, og holde 1 meters avstand. I varmestua er det kun 40 plasser, så vi ber om at gjester bruker kort tid inne dersom mange vil inn. Vi selger kiosk gjennom vindu i varmestua til de som vil være ute. Vi har automatisk parkeringsbillett via Parkly, oppslag på varmestue, og anbefaler at dere laster inn appen for å unngå fakturagebyr. Dersom noen har fått faktura som de mener de ikke skal ha, så kan dere sende bilnummer eller fakturanummer til orskogfjell.skilag@gmail.com, da vi er i en innkjøringsfase med Parkly. Forklar da hvorfor dere ikke skal betale. Det er lagt inn ca. 30 minutt tid for av og påstigning for de som skal sette av gjester i anlegget. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
21
Jan

Vi benytter Parkly for betaling av parkeringsbilletter fra 12.01.2021

For å lette, sikre og effektivisere vår drift på Ørskogfjell Skisenter, har vi nå innført kameraparkering. Parkeringsavgift på kr. 50,- pr. dag blir altså innkrevd koronafritt gjennom Parkly eller EasyPark
Les mer
Skrevet den 
18
Jan

Da åpner vi t-kroken til topps tirsdag kveld 18-21 - nedfart kun i hovedtrase.

Våre flinke tråkkere holder på å klargjøre bakkene i dag for åpning til topps på t-kroken i morgen kveld. Åpent 18-21, åpent familiebånd, ski utleie, begrenset varmestue med 40 sitteplasser, men kiosk salg også gjennom luke ute. Vi har kun åpen nedfart i hovedtrase, og ber gjester om å ikke kjøre utenfor trakket løype grunnet lite snø i terrenget ellers. Vi ber om at alle gjester overholder 1 meters grense i anlegget, både i heiskø og ellers.
Les mer
Skrevet den 
17
Jan

Vi stenger for salg av heiskort og nye gjester klokka 12 i dag - sesongkort og Alpepass er unntatt

Da er vi så godt besøkt i dag også, at vi må slutte å selge heiskort og ta mot gjester klokka 12.00. Vi beklager ulempene for alle som ikke får plass hos oss. Vi ber om forståelse for dette. Vi vil ha bedre kapasitet neste uke, da vi åpner hele heistraseen for t-kroken.
Les mer
Skrevet den 
16
Jan

Vi klargjør nå bakkene til i morgen, åpent 10.30-16.30 - men vær tidlig ute pga. begrensninger i antall gjester

Vi anbefaler gjester å være tidlig ute. Åpent fra 10.30-16.30. Vi har begrensninger ift antall heiskort som kan selges, og det vil bli "førstemann til mølla". Vi reserverer ikke heiskort. Vi har ikke salg av heiskort på nett. Vi har åpent t-kroken til mast 6, Poma til mast 8, gratis familieband. Åpen varmestue med begrensede plasser, vi har salg av kiosk varer i luke ut på vegg. Automatisk parkering via Parkly. Åpen skiutleie med begrenset antall gjester inne. Vi ber om at alle følger smitteregler, og følger anvisninger fra vakter ift køer og avstand til andre gjester. Vi har registrering av gjester via QR kode, og ber alle gjester registrere seg hver gang dere er hos oss.
Les mer
Skrevet den 
15
Jan

Vi selger ikke flere billetter/heiskort etter klokka 12. De som har sesongkort eller alpepass er unntatt dette.

Da ha vi solgt det antallet heiskort vi kan i dag, og vi kan ikke selge flere. De som allerede har sesongkort eller Alpepass kan fortsatt komme til oss, men vi kan ikke selge flere andre billetter. Vi beklager dette.
Les mer
Skrevet den 
14
Jan

Åpent i kveld 18-21

Vi har åpent i kveld til mast 6 på t-kroken. Vi produserer snø fra mast 6 til toppen for snarlig åpning til topps, men ikke i kveld.
Les mer
Skrevet den 
14
Jan

Åpent lørdag og søndag 10.30-16.30 (arkivbilde)

Vi har åpent lørdag og søndag fra 10.30-16.30. Åpent familieband for nybegynnere - gratis å bruke, åpen t-kroken til mast 6 og åpen Poma til mast 8. Nedfarter som er åpne er hovedtraseen. Vi holder fortsatt på med snøproduksjon og vil tidligst kunne åpne t-kroken til topps på kveldskjøring tirsdag neste uke.
Les mer
Skrevet den 
13
Jan

Bli med på Ørskogfjell Skitour og støtt samtidig Ørskogfjell Skilag

Konkurranse via Gjesteboka
Les mer
Skrevet den 
12
Jan

Det meldes noe vind - men vi åpner til klokka 18 som planlagt

Det er meldt vind utover kvelden. Vi vurderer forholdene til å være gode nok til å åpne, men det må påregnes noe vind i byger.
Les mer
Skrevet den 
11
Jan

Åpent i kveld 18-21 - åpent til mast 6

Vi har fått noe snø i natt, men vil ikke kunne åpne lenger enn til mast 6 fra åpning klokken 18. Vi jobber ila dagen og kvelden med å åpne videre til topps, men kan ikke love lenger enn til mast 6 i dag. Åpent familieband, her må foresatte passe på sine barn ift avstand og smittevern. I varmestue er det begrensede plasser - kun sitteplasser kan benyttes. Vi ber om at de som er inne, sitter i kortere perioder dersom det er mange som vi inn. Medbrakt mat må spises ute. Private gjenstander kan ikke oppbevares inne, og varmestue kan ikke benyttes til bytte av klær og sko. Vi selger mat gjennom luke i kjøkken for de som ikke vil inn eller får plass inne. For skiutleien vil vi ta inn en person/familie i gangen, og dersom kø, så blir den ute fra anvist plass. På t-kroken blir det 1 på hver krok for de som ikke er i samme familie/kohort. Husk 1 meter avstand i alle køer. Vi minner om at de som kommer til oss må være friske, og selvfølgelig ikke i karantene. Alle gjester oppfordres til å registrere seg via vår QR kode, plakater henger ved varmestue, kiosk og skiutleie. Velkommen - vi gleder oss.
Les mer
Skrevet den 
10
Jan

Vi åpner tirsdag 12.01 for kveldskjøring fra 18-21

Vi er glade for å melde at da er vi i gang igjen. Vi åpner skibandet og t-kroken til mast 6. Vi åpner kiosk og varmestue med begrensinger. Vi åpner skiutleien med begrensinger Dette på grunn av Covid 19. Vi vil sette opp enkle regler som alle gjester må følge. Vi oppfordrer alle til å følge smitteregler og holde avstand.
Les mer
Skrevet den 
3
Jan

Vi produserer nå kunstsnø - så mye som vi klarer

Vi produserer kunstsnø - så my som vi klarer, og håper på snarlig åpning. Inntil videre er vi dessverre stengt. Følg oss på FB og hjemmeside for oppdatert status. Støtt gjerne langrennsporet med Vipps 541532, konto 4060.27.89758, takk for støtten.
Les mer
Skrevet den 
27
Dec

Vi ønsker våre gjester, samarbeidspartnere, sponsorer, vakter og frivillige og alle andre en God Jul og et Godt Nyttår

Vi ønsker alle en fortsatt God Jul og et Godt Nyttår når den tid kommer. Vi har dessverre ikke nok snø til å åpne skitrekket for gjester enda. Vi venter på mer snø, og vil åpne så snart det er mulig. Vi har trakket skispor til Jutevatnet 26.12. og jobben gjøres på dugnad. Vipps gjerne et bidrag til oss kode 541532, og støtt oss slik at vi kan fortsette med denne viktige jobben. Vi gjør alt på dugnad. Du følger skisporet på www.loyper.net. Sesongen 2020-2021 vil bli spesiell, med begrensninger i varmestue og i heis, men vi følger anbefalinger fra FHI og kommunelegen i Vestnes. Vi oppdaterer status så snart det er mulig. Ta vare på hverandre.
Les mer
Skrevet den 
10
Nov

Utstyrsbyttedagen 2020 - denne gangen på Vestnes Brygge 21.11

Velkommen til Utstyrsbyttedagen 21.11.2020 salg fra 11-15! I år utsalg på Vestnes Brygge, men innlevering mulig i Vestnes, Ørskog og Ålesund Salg lørdag 21.11.2020 på Vestnes Brygge fra 11-15 (gamle Bunnpris lokalet) NB! Vi flytter utsalget til Vestnes Brygge, tidligere Bunnpris lokalet vis av vis Apotek 1, inngang mot sjøen. (ikke salg eller innlevering på Ørskogfjellet)
Les mer
Skrevet den 
17
Oct

Takk for støtten – ny ATV til Ørskogfjell Skilag

Ørskogfjell Skilag med alle frivillige jobber utrettelig for å skape skiaktivitet på Ørskogfjellet, og vi er utrolig glade for å kunne melde at vi har fått gaver fra flere sponsorer og private givere i 2020. Pengene ble øremerket innkjøp ATV. Vi vil takke Sparebanken Møre, Sparebank 1 SMN, Ørskog Sparebank og alle våre givere via SPLEIS for støtten. Nå er ATV kjøpt fra Haukås ATV i Elnesvågen, og den står klar på Ørskogfjellet til bruk i arbeid hele året. Vi gleder oss til ny sesong, og håper på mye snø.
Les mer
Skrevet den 
6
Oct

Vi rydder kratt og busker i heistrase og nedfarter på dugnad - vil du bidra?

Vi har begynt det viktige arbeidet med å rydde kratt og busker i heistraseer og nedfarter til neste sesong. Det er plass til flere med ryddesager, så har du lyst å hjelpe til, så er du velkommen på lørdag 10.10 og søndag 11.10 fra klokka 10 på Ørskogfjellet ved varmestua. Ta med ryddesag og nødvendig verneutstyr, så holder vi med bensin. Det er flott på fjellet nå, og i tillegg til å bidra med dugnad til et godt formål, er det god trim og flott naturopplevelse. Velkommen
Les mer
Skrevet den 
24
Aug

Informasjonsmøte 31.08.2020

Velkommen til sesongen 2020-2021 – nå ser vi fremover. Dette skal gå bra. Vi står på videre. Vi sparker i gang sesongen med et info møte. Velkommen til alle «nye og gamle» hjelpere og vakter. Sted: Varmestua på Ørskogfjellet Dato: Mandag 31.08.2020 klokka 19.30-21.00 Styret i Ørskogfjell Skilag vil informere om status på anlegg og maskiner, vedlikehold som er nødvendig før åpning for heis og maskiner, økonomi i anlegget etter Corona, sponsor og støttemuligheter, vaktmannskap, dugnader og vi vil forsøke å si litt om hvordan neste sesong vil bli med fortsatt Corona smitte i samfunnet. Håper mange har anledning til å komme. Hilsen styret i Ørskogfjell Skilag.
Les mer
Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer
Skrevet den 
3
Apr

Støtte til skispor og parkering

Vi trenger DIN støtte - i en ellers vanskelig situasjon. Ta vare på hverandre - hold nødvendig avstand og GOD PÅSKE
Les mer
Skrevet den 
1
Apr

Nå trenger vi virkelig DIN støtte

For oss er det Korona krise når anlegget nå er stengt. Vi trenger ny ATV, og vi har ikke inntekter når anlegget er stengt. Støtt idrettslaget Ørskogfjell Skilag som driver anlegget på Ørskogfjellet på dugnad. Takk på forhånd, og alle bidrag mottas med stor ydmykhet og takk. https://www.spleis.no/project/98615
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Årsmøtet i Ørskogfjell Skilag - utsatt inntil videre

Det planlagte årsmøtet i Ørskogfjell Skilag 23.03, er utsatt på ubestemt tid på grunn av helsesituasjonen i Norge for tiden. Ny dato legges ut så snart det er praktisk mulig. Hilsen Ørskogfjell Skilag - Marianne Sæter - leder.
Les mer
Skrevet den 
14
Mar

STENGT FRA 12.03.2020

Hele skianlegget er stengt fra 12.03.2020 og inntil videre. Langrennsløyper til Jutevatnet og Haugsetra blir fortsatt tråkka, vi vet ikke når (dugnad fra frivillige), men følg dette på www.loyper.net. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og følge de retningslinjer som blir gitt av helsemyndighetene, i dette som er en ekstremt vanskelig situasjon for oss alle. Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758. (illustrasjonsfoto fra tidligere)
Les mer
Skrevet den 
12
Mar

Vi holder stengt inntil videre pga smittefare

Vi har valgt å stenge anlegget fra i dag. Stengt inntil videre, og vi følger utviklingen i dagene som kommer. Vi kan åpne igjen på kort varsel, og vurderer å åpne deler eller hele anlegget når dette er anbefalt fra kommunelege. Vi ber om forståelse for dette fra alle gjester, og vil på denne måten bidra til at vi ikke sprer smitte til gjester og alle frivillige som jobber i anlegget vårt.
Les mer
Skrevet den 
9
Mar

Åpent tirsdag 10.03, skolekjøring fra kl. 09-14, kveldskjøring fra kl. 18-21

Tirsdag er vi åpent for gjester fra 9-14 (skolekjøring) og kveld fra 18-21. På grunn av at det har vært mildvær siste døgnet, er det ikke nok snø til at Poma trekket er åpent i morgen. T-kroken vil være åpen og skibandet vil være åpent. Ellers er det åpen kiosk, varmestue og skiutleie.
Les mer
Skrevet den 
8
Mar

Åpent i dag

Akkurat nå er det plussgrader, noe vind og lettskyet på Ørskogfjellet. T-kroken går til topps. Vi åpner Poma heisen til mast 8, eller til topps når dette er sikkert i forhold til vind. Velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
6
Mar

Åpent lørdag og søndag - vi annonserer nå at Poma heisen åpnes på lørdag

Da har vi den glede å melde at Poma heisen også åpner til helga. Da er alle heiser og nedfarter klargjort for gjester, og dere er velkommen til oss fra 10.30-16.30. Velkommen til Ørskogfjellet i helga. Vi vil samtidig takke våre fantastiske frivillige i Poma - teamet, og medspillere for hjelpa i jobben med å klargjøre heisen til helga.
Les mer
Skrevet den 
4
Mar

Åpent torsdag 05-03 - dag 9-13.30(åpent for alle-skulekjøring, åpen skiutleige og kiosk) og vanlig kveld 18-21, velkommen

Torsdag har vi skulekjøring for to ungdoms skular fra 9-13.30, men andre gjester er også velkommen. Åpen kiosk og skiutleie. Så er vi åpen for vanlig kveldskjøring 18-21. Velkommen.
Les mer
Skrevet den 
3
Mar

Åpent i kveld 18-21

Velkommen til kveldskjøring i kveld 18-21. Åpen t-kroken og skibandet. Åpen varmestue med kiosk. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
29
Feb

Aktivitetsdag 01.03.2020

I morgen er det Aktivitetsdag på Ørskogfjellet, og det er påmeldt utrolig mange barn – fantastisk bra, dette blir kjekt. Siden det blir mye aktivitet, mange påmeldte og mye som skjer, blir det (mest sannsynlig) venting på flere plasser, og vi ber alle voksne og barn om å vise tålmodighet og der det er nødvendig. For heiskort så utleveres disse til påmeldte barn – i kiosken eller i billettluka. For de som skal leie skiutstyr, gjøres dette i huset der det står «skiutleie». Vi vil slippe inn puljevis, slik at køen regulerer hvem som får låne utstyr. Vi har dessverre ikke nok utstyr til alle, og vi har valg å ikke reservere utstyr, så her er det «førstemann til mølla» som gjelder. Det er mange som vil ha veiledning for ski og brett – her har vi ikke mulighet til flere påmeldte pga. stor pågang. De som har meldt seg på vil vi samle ved skibandet fra ca. 10.30 – og veilede disse så lang det er mulig. Dette er ikke skiskole – så foresatt må være i nærheten (tilgjengelig). Rekker vi å veilede flere enn de som er påmeldt, så gjør vi dette. Alle våre hjelpere er frivillige som stiller opp på dugnad (takk for hjelpa), så her drar vi lasset sammen. Dersom det er foresatte eller andre som vil bidra med veiledning eller andre oppgaver – så melder dere dere til en av oss med vester, - så får dere vest, og blir med videre. Vi kan ikke tilby betaling, men kan tilby kaffe og en pølse/vaffel i kiosken😊 Dagen blir ca. slik: 10.30 Heis og skitrekk åpner 10.30-12.00 Veiledning snowboard og ski - påmelding ikke mulig (fulltegnet) 12.00 – 15.00 Barnas Turlag og Vestnes Røde Kors fyrer opp bålpanner (sted: nedenfor varmestua, mellom skibandet og parkeringsplassen) gratis drikke (ta gjerne med kopp), toastjern til utlån. 12.00 – 15,00 Barnas Turlag Vestnes arrangerer NATURSTI med fine PREMIAR. Passer alle! Naturstien kan du ta på føttene, uten ski. 13.00 – 14.00 Skirenn – langrenn i rundløype. Oppmøte ved startområdet som vil være nedenfor Varmestue for skitrekket. Påmelding ved start/oppmøte - premier til alle deltakende barn. 16.30 – vi stenger, takk for i dag – dette var kjekt.
Les mer
Skrevet den 
28
Feb

Åpent i morgen 10.30-16.30 - det ha kommet nysnø siste døgnet

Lørdag blir det flott på Ørskogfjellet, med nysnø og flotte forhold. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
27
Feb

Åpent i kveld 18-21 - skirenn Telenor karusell - se egen info boks

Åpent i kveld 18-21, det meldes noen minusgrader og lettskyet oppholdsvær. Dette blir nok en fin kveld på Ørskogfjellet. Vi arrangerer årets første Telenor Karusell skirenn for barn. Se egen infoboks for mer informasjon. Velkommen
Les mer
Skrevet den 
25
Feb

Åpent tirsdag kveld fra klokken 18-21

Dette lover godt for kveldskjøring i dag. Masse herlig nysnø som ligger og venter på gjester. Nypreppa bakker, og våre dyktige frivillige vil fortsette å preppe til åpning tirsdag kveld. Åpent 18-21. Velkommen.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Telenor rekrutt skirenn torsdag 27.02.2020 klokka 18.

Bli med på skirenn for alle!! -Ørskogfjell Skilag arrangerer alpinrenn for barn i alle aldrer Torsdag kveld 27.02.2020 ved Ørskogfjell Skisenter -Dette er skirenn for barn uansett ferdighet. Rennet blir kjørt med kortporter og løype som ligner på det som blir gjort på alpinrekrutt. Målet for kvelden er skiglede og gode opplevelser. Premier til alle. Gratis å delta på rennet. For heiskort: Barn 0-7 år kjører gratis i heisen (trenger keycard for påfyll kort), barn 8-15 og voksne, vanlige heiskortpriser for kveld. Påmelding og utdeling av startnummer i kafeèn 18:00-18:45. Start kl 19:00 Premieutdeling etter rennet utenfor varmestua eller inne om dårlig vær.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Aktivitetsdag 01.03 på Ørskogfjellet

Endeleg har vi fått litt vinter – og i snøen kan ein finne på mange kjekke aktivitetar, både med og utan ski!Ørskogfjellet Skisenter, Barnas Turlag Vestnes, Tresfjord Røde Kors Hjelpekorps, Vestnes Røde Kors, og Vestnes Frivilligsentral invitera til ein morosam dag med vinteraktivitet på Ørskogfjellet.Det vert gode moglegheiter for å bruke alpinbakken om du er heilt fersk, litt erfaren eller driven. Barn kan få låne gratis utstyr på Vestnes Frivilligsentral og rabatt på leige av utstyr ved skisenteret (begrenset antall sko og ski, så her er det førstemann til mølla). Barn får stå gratis i bakken. Ørskogfjell Skilag vil ha nokre vaksne som kan vise litt på brett og ski - sjå informasjon under. Det vil bli oppkøyrte langrennsløype, natursti og bålpannekos. Sjå program.Varmestua ved skitrekket er også open med sal av diverse mat.Tresfjord Hjelpekorps er tilstade på arrangementet.
Les mer
Skrevet den 
23
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30

Vi har åpent i dag. Nypreppa bakker ligger og venter. Ca. 10 cm nysnø, null grader, lett snøfall og ellers fine forhold. Gratis skiband for barn, og t-kroken åpen til topps. Åpne og trakka løyper er familieløypa og hovedtraseen. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
22
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30 - fine forhold

Åpent i dag 1,.30-16.30. Været er mye bedre enn det meldes, ca 0 grader og vindstille. Det har kommet ca 5 cm nysnø siden i går. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
21
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30, og åpent lørdag og søndag 10.30-16.30

Vi har fått ca. 10 cm med nysnø siden i går, og har ca. 1 plussgrad. Det er bra forhold på Ørskogfjellet. Velkommen.
Les mer
Skrevet den 
20
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30 og i kveld 18-21 - velkommen

I dag er det ca. 4 plussgrader, skyet, men ellers fine forhold i bakkene. Åpent til topps på t-kroken, skibandet er gratis å bruke. For oppdatert info, kan dere sjekke web kamera som ligger på hjemmesiden. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
19
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30 - i dag meldes det sol og fint vær

I dag meldes det sol og fint vær - kanskje like fint som på dette bildet fra 2013. Åpent 10.30-16.30, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
18
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30 og 18-21

Det er faktisk bedre vær på fjellet enn nede i bygda. Vi har fått litt nysnø, og det er snø/sludd i lufta. Åpent i dag 10.30-16.30 og 18-21. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
17
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30 - fine forhold, noe vind må påregnes

Det er lettskyet vær, ikke regn og ca 4 plussgrader. Solglimt av og til. Det blåser i vindkast, så noe vind må påregnes. Ellers er vi åpent i dag, og alle dager i vinterferien fra 10.30-16.30, velkommen til dere alle sammen.
Les mer
Skrevet den 
16
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30

Det er lettskyet og plussgrader i dag. Det blåser noe på toppen av t-kroken. Fine forhold i bakken.
Les mer
Skrevet den 
15
Feb

I dag er det flott på Ørskogfjellet

I dag er det flotte forhold på Ørskogfjellet, bare å ta seg en tur.
Les mer
Skrevet den 
14
Feb

Vi åpner familieløypa fra lørdag 15.02

Da labber det ned på Ørskogfjellet, og vi kan med glede melde at vi kan åpne familieløypa på lørdag. Vi har dessuten fått på plass vakter hele uka, slik at vi kan ha åpent alle ukedager i vinterferien. Takk til alle som stiller opp for oss. Vi gjør alle oppgaver på dugnad via Ørskogfjell Skilag. Husk at det går timebuss fra Ålesund forbi Ørskogfjellet hele helga og neste uke - så håper vi at temperaturer og at været er på vår side - dette skal bli bra.
Les mer
Skrevet den 
13
Feb

Åpent i kveld 18-21 - åpent hele hoved traseen til topps, det har kommet mye god snø siste døgnet.

Det er med glede at vi kan melde at det er kommet nok snø til å åpne til topps på t-kroken i dag. Åpent 18-21, åpent skiband, varmestue med kiosk, og skiutleie. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
12
Feb

Det snør godt på Ørskogfjellet

Det snør nå godt på Ørskogfjellet, og vi vil holde åpent i dag fra 18-21. Vårt Web kamera er nå operativt på hjemmesiden, og da kan dere også følge med oss her. Vi vil oppdatere status for hvor mye av heistraseen vi kan holde åpent, så følg med oss på Facebook, Instagram og hjemmesiden.
Les mer
Skrevet den 
11
Feb

Åpent i kveld fra 18-21, t-kroken til mast 6

Det har kommet litt snø, og vi kan åpne t-kroken til mast 6. Åpent skiband og skiutleie, varmestue med kiosk. Vi har i dag alpin rekrutt trening og første gang med Rando-trimmen. Se egne aktiviteter på FB. Det er nå ca. 2 plussgrader på fjellet og det er lettskyet vær. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
9
Feb

Stengt i dag 09.02.2020

Vi må dessverre holde stengt i dag pga. lite snø, regn og vind. Vi beklager dette for våre gjester.
Les mer
Skrevet den 
8
Feb

Åpent i dag fra 10.30-16.30, åpent til mast 6 og skibandet

I dag blir det lettskyet og fint. Kanskje blir det sol? Det har vært minusgrader i natt, og vi håper dere tar dere en tur til oss mellom 10.30-16.30 i dag eller i morgen. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
7
Feb

Åpent lørdag 08.02, til mast 6 på t-kroken

Det meldes fint vær, og plussgrader lørdag, og vi vil klare å holde åpent t-kroken til mast 6. 20% rabatt på dagsbilletter barn og voksen. Åpent skibandet, åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie. Åpent fra 10.30-16.30. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
6
Feb

Stengt torsdag 06.02.2020

Vi må dessverre holde stengt i dag, torsdag 06.02.2020 pga vær og føreforhold. Det har kommet mye regn siste døgnet. Vi vurderer videre for åpning lørdag, og må komme tilbake med status ila fredagen. Vi beklager ulempen for våre gjester.
Les mer
Skrevet den 
3
Feb

Åpent 04.02 fra 18-21

Åpent tirsdag kveld 18-21. åpent t-kroken til mast 6, åpent skibandet og skiutleie, åpen varmestue med kiosk. Vi produserer snø i natt, og håper at vi klarer å legge nytt grunnlag for å åpne til topps senere i uka. Måtte mildværet holde seg unna. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
1
Feb

Åpent 02.02.2020 - fra 10.30-16.30

Det har kommet etterlengtet snø. Åpen søndag 02.02 fra 10.30-16.30. Åpent t-kroken til mast 6, åpent skibandet og åpen skiutleie og varmestue med kiosk. Vi ønsker alle gjester velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
16
Jan

Fortsatt stengt 16.01.20120

Vi er fortsatt stengt 16.01.2020.
Les mer
Skrevet den 
14
Jan

Ny beskjed - stengt inntil videre fra 14.01

Vi klarer likevel ikke åpne i dag, og må holde stengt inntil videre da snøen smelter for oss. Det er for høye temperaturer på fjellet til at den snøen som kommer vil vare. Vi beklager dette for vår gjester.
Les mer
Skrevet den 
10
Jan

Stengt inntil videre, fra lørdag 11.01 pga. lite snø

Vi holder stengt inntil videre fra lørdag 11.01 pga. lite snø. Vi håper at det kommer mer snø i dagene som kommer. Vi oppdaterer status så snart vi har noe å melde.
Les mer
Skrevet den 
9
Jan

Åpent i kveld til mast 6, åpent 18-21.

Vi klarer å åpne igjen i kveld. Åpent til mast 6 på t-kroken. Åpent skibandet, åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie
Les mer
Skrevet den 
6
Jan

Stengt fra 06.01 og inntil videre - lite snø

Vi er nå stengt inntil videre. Det smelter mye snø på Ørskogfjellet, og vi trenger påfyll for å kunne åpne igjen. Vi oppdaterer status så snart det er noe å melde, og håper at værgudene er med oss med litt lavere temperaturer og snø istedenfor regn fremover.
Les mer
Skrevet den 
4
Jan

Åpent søndag 05.01 kl. 10.30-16.30 - t-kroken til mast 6

Vi vil ha åpent søndag fra 10.30-16.30. Det meldes plussgrader og noe vind og kanskje regn (snø), men vi mener at det skal gå greit å ha åpnet til mast 6 på t-kroken. Lenger oppe er det for lite snø til å åpne enda. Åpent skiband, skiutleie, varmestue med kiosk. For langrennsspor, følg oss på www.loyper.net.
Les mer
Skrevet den 
3
Jan

Åpent i dag, 04.01 kl. 10.30-16.30, åpent til mast 6.

Det har kommet fin nysnø, og vi kan åpne igjen til mast 6. Været skal bli bedre og bedre utover dagen. Åpent skibandet, åpen t-kroken til mast 6, åpen skiutleie, åpen varmestue med kiosk. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
2
Jan

Vi vurderer mulighet for åpning 04.01

Vi vurderer mulighet for å åpne igjen lørdag 04.01. Vi vil bestemme om det er mulig lørdag morgen. Følg oss i morgen tidlig for ny status.
Les mer
Skrevet den 
30
Dec

Stengt inntil videre pga. lite snø, Godt Nyttår til gjester og frivillige

Vi må dessverre holde stengt inntil videre pga. lite snø. Vi ønsker våre gjester et Godt Nyttår, og håper at vi kommer sterkt tilbake i 2020 med mange åpne dager og kvelder.
Les mer
Skrevet den 
29
Dec

Stengt i dag 29.12

Vi har bestemt at vi holder stengt i dag 29.12 pga. vær og forhold på fjellet. Det regner, er stor snøsmelting, og det skal blåse bra utover dagen. Vi håper vi kan åpne igjen i morgen, og vurderer forholdene fortløpende.
Les mer
Skrevet den 
28
Dec

Åpent i dag 10.30-16.30

Vi har åpent til mast 9 på t-kroken, men vil måtte vurdere forholdene time for time og dag for dag pga. mildværet som har kommet til oss. Hovedtrase åpen til mast 9, familieløypa stengt pga. for lite snø. Det er nå 5 plussgrader og lettskyet på fjellet. Åpen skiutleie, skibandet er åpent og åpen varmestue med kiosk. Løyper til Jutevatnet ble trakket i går.
Les mer
Skrevet den 
27
Dec

Åpent i dag 10.30-16.30

Det er noen minusgrader og det blir en fin dag i dag. Det har kommet litt nysnø, men det er fortsatt litt lite snø noen steder, og steiner blir merket, Åpen t-kroken til topps, åpen hovedtrase og åpen familieløype. Åpent familiebandet, skiutleie og varmestue med kiosk. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
25
Dec

Vi åpner igjen 27.12 klokka 10.30-16.30

God Jul til alle frivillige vakter og gjester. Vi åpner igjen fredag 27.12 klokka 10.30-16.30. Vi håper på mer snø, og status oppdateres fortløpende. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
22
Dec

Åpent i dag 10.30-16.30 - siste dag før jul

Åpent i dag 10.30-16.30. Åpen t-krok til mast 6, pga isete forhold og stein på toppen. Vi gir 20% rabatt på dagsbilletter barn og voksen pga. kortere bakke. Åpent skibandet(gratis å bruke). Åpen kiosk og varmestue, åpen skiutleie. Vi har nå stengt noen dager, åpent igjen 3. juledag (27.12) Vi ønsker alle våre frivillige som jobber i skitrekket på dugnad, og alle våre gjester en riktig God Jul, og velkommen tilbake i romjula. Åpningstider i jula annonseres for seg selv. Følg langrennssporet på www.loyper.net, og gi gjerne en gave til skisporet - det trakkes på dugnad av Ørskogfjell Skilag. Vipps 541532, eller konto 4060.27.89758. På forhånd takk for støtten.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.