Tirsdag og torsdag kl 18:00 – 21:00
Lørdag og søndag kl 10:30 – 16:30
Heiser: 0 av 3
Løyper: 0 av 8
Webkamera

Nyhetsarkiv

Skrevet den 
5
Jun

Medlemsmøte - evaluering av sesongen 16/17 - forberede neste sesong 17/18, Mandag 12.06 kl. 19-21 på Varmestua Ørskogfjellet

Styret i Ørskogfjell Skilag vil invitere alle interesserte medlemmer, vakter og andre til evalueringsmøte for sesongen 16-17, og medlemsmøte/planleggingsmøte for sesongen 17-18. Velkommen til Fjells, Hilsen Styret for Ørskogfjell Skilag Dato 12.06.2017 Sted: Varmestua på Ørskogfjellet, tid: 19-21.
Les mer
Skrevet den 
15
Apr

Stengt for sesongen

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; background-color: rgb(255, 255, 255);">Skitrekket er stengt for sesongen. Ørskogfjell Skilag vil takke våre gjester, medlemmer, frivillige og andre bidragsytere og ønske velkommen til ny sesong 2017/2018 når den tid kommer. Vi vil benytte våren, sommeren og høsten til å forberede ny sesong. Vil DU blir med som medlem, dugnadshjelp og bidragsyter til videre drift, er du hjertlig velkommen til dette. Ta kontakt på mail orskogfjell.skilag@gmail.com eller på mobil 90708432 for videre kontakt. Vi vil oppdatere status på hjemmeside og FB når det er noe nytt å melde.</span>
Les mer
Skrevet den 
30
Mar

Vil du/dere bli medlem i Ørskogfjell Skilag?

Dere er hjerteligst velkommen som medlemmer, unge som voksne. Vi ønsker DEG velkommen som medlem – verv gjerne en venn eller venninne. Det er enkelt å bli medlem, det koster kr. 100,- pr. år, og det er ingen forpliktelser i medlemskapet. DU kan selv registrere deg som medlem her: https://minidrett.nif.no/ logg deg inn, og velg å bli medlem i Ørskogfjell Skilag. Eller vi kan gjøre jobben for deg, du bestemmer. Dersom vi skal gjøre jobben, send en mail til orskogfjell.skilag@gmail.com med følgende informasjon: Fornavn Etternavn Fødselsdato/år Adresse Mobilnummer E-post Så vil det om ikke så lenge komme en faktura på e-post som du kan betale. Du kan også gi din støtte via Grasrotordningen – når du tipper via Norsk Tipping.
Les mer
Skrevet den 
28
Mar

Stengt inntil videre

Vi må holde stengt inntil videre. Det har smeltet en del snø, og skitrekket kan derfor ikke åpne før det eventuellt kommer påfyll av snø. Vi beklager dette, og vil oppdatere status når vi har noe å melde.
Les mer
Skrevet den 
26
Mar

Stengt i dag på grunn av mildvær

Mildværet har tatt snøen. Vi må derfor holde stengt i dag.
Les mer
Skrevet den 
25
Mar

Åpen alpinbakke i dag, og trakket skispor til Jutevatnet

Flotte forhold på fjellet, kommer du? Vi har trakket skispor til Jutevatet i dag. Om du vil støtte skisporet kan du gi en gave til skisporet, bruk vår konto 4060.27.89758. På forhånd takk for støtten.
Les mer
Skrevet den 
25
Mar

Åpen bakke søndag 26.03

Vi holder åpnet søndag 26.03 fra kl. 10.30-16.30. Det har minket på snøen i dag, og det har kommet frem litt steiner noen steder. Disse vil bli merket så godt som mulig. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
24
Mar

Åpent lørdag 25.03

Vi har åpent lørdag 25.03. Åpningstiden er 10.30-16.30. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Vi har fått masse deilig snø og er åpen, men vi trenger flere dugnadsvakter, vil du hjelpe til?

Ørskogfjell Skilag er et idrettslag som holder skitrekket åpent. Alt gjøres på dugnad. Vi har mange flinke folk på laget, men trenger flere både resten av denne sesongen og neste sesong. Som fast vakt på et vaktlag, får du frikort i heisen for deg og familie. Vi trenger: Kioskpersonale, utevakter/skiutleie, billettører på de ulike åpningsdagene. Tirsdager, torsdager, lørdager og søndager. Er du ungdom, voksen/pensjonist, mann eller kvinne og har lyst til å bli med å hjelpe til så send enten en mail til orskogfjell.skilag@gmail.com eller en SMS til Marianne 90708432.
Les mer
Skrevet den 
22
Mar

Åpent torsdag 23.03

Det har kommet masse deilig nysnø, og vi har åpent tordag fra 18-21. Vi har trakket og klargjort familieløypa og hoved traseen i trekket. T-krok og skiband er åpent. Vi har åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleige. Onsdag 22.03 ble det trakket spor til Måslia og lysløypa ved skitrekket er trakket med sporsetter. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
20
Mar

Stengt tirsdag 21.03

Vi har desverre for lite snø for åpning tirsdag 21.03. Det meldes snø onsdag og til helga, så vi krysser fingre for at vi kan åpne igjen til kveldskjøring torsdag.
Les mer
Skrevet den 
18
Mar

Stengt i dag 18.03.17

Det er desverre ikke mulig å åpne i dag på grunn av lite snø.
Les mer
Skrevet den 
18
Mar

Stengt søndag 19.03

Det har dessverre kommet for lite snø på fjellet til at vi kan åpne søndag 19.03. Neste mulige da blir tirsdag kveld. Vi ønsker oss mer snø.... Det vil ikke bli trakket skispor til Jutevatnet av samme årsak. Følg med status på FB og hjemmeside, vi oppdaterer når det er nytt å melde.
Les mer
Skrevet den 
17
Mar

Fortsatt lite snø

Det har kommet ca. 12 cm snø i løpet av dagen i dag. Kommer det mer snø i natt, er det mulighet til åpning igjen i morgen, men dette er veldig usikkert. Vi håper selvfølgelig på masse snø. Vi oppdaterer status i morgen tidlig, så følg med oss på hjemmesiden og FB.
Les mer
Skrevet den 
14
Mar

Stengt inntil videre på grunn av lite snø

Skitrekket er desverre stengt inntil videre på grunn av for lite snø i bakken.
Les mer
Skrevet den 
12
Mar

Halv pris på dagsbilletter i dag på grunn av lite snø i bakken

Snøen har desverre minket fra i går til i dag. Vi kjører derfor med halv pris på dagsbilletter. Det forekommer kvister og grøfter/stein. Grøfter og stein vil bli merket, men vi vil oppfordre våre gjester til å ta hensyn til at det er lite snø. Det er fint på fjellet. Oppholdsvær og lett skydekke.
Les mer
Skrevet den 
11
Mar

Skispor til Jutevatnet

Det ble trakket skispor til Jutavatnet lørdag 11.03, om du setter pris på skisporet og tibudet vi gir på dugnad, så setter Ørskogfjell Skilag stor pris på et økonomisk bidrag til konto 4060.27.89758, på forhånd takk for støtten, og Velkommen til Fjells:-)
Les mer
Skrevet den 
11
Mar

Åpent søndag 12.03

Åpent søndag 12.03 fra 10.30-16.30 Velkommen til fjells. Åpen t-krok, skiband, varmestue med kiosk og utleie av alpinpakker og snowboard. Det har desverre minket på snøen, og det kan derfor forekomme litt kvister og stein i bakken. Vi forsøker å merke disse så godt som mulig.
Les mer
Skrevet den 
9
Mar

Åpent lørdag 11.03

Velkommen til åpent skitrekk lørdag 11.03, åpent 10.30-16.30. Det kom litt påfyll av snø i dag, ca. 5 cm med god og tung snø. Åpen t-krok, skiband, varmestue med kiosk og utleie av alpinpakker og snowboard. Det kan forekomme litt kvister og stein i bakken forstatt. Vi forsøker å merke disse så godt som mulig.
Les mer
Skrevet den 
9
Mar

Åpent i kveld 18-21

Det er snø i luften, og det vil sikkert bli en flott kveld for kveldskjøring i kveld. Vi snakkes på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
7
Mar

Åpent i kveld 18-21

Vi er åpen for kveldskjøring i kveld 18-21.
Les mer
Skrevet den 
5
Mar

Åpent for kveldskjøring tirsdag 07.03

Vi takker våre gjester for en flott skihelg, og ønsker alle velkommen til kveldskjøring tirsdag 07.03 fra kl. 18-21. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
4
Mar

Velkommen til fjells

Vi er åpen i dag, velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
3
Mar

Skispor til Jutevatnet 03.03

Det er trakket skispor til Jutevatnet i dag, 03.03. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
2
Feb

Dugnad - Vi venter fortsatt på snø

Styret i Ørskogfjell Skilag kaller også denne helgen inn til dugnad.
Les mer
Skrevet den 
13
Jan

Vakter til skitrekket

Vi trenger flere frivillige vakter for å holde skianlegget åpent for publikum nå når det blir snø.
Les mer
Skrevet den 
9
Jan

Førstehjelpskurs for medlemmer og vakter

Det blir arrangert førstehjelpskurs for medlemmer og vakter.
Les mer
Skrevet den 
2
Jan

Dugnad - Mens vi venter på snø

Vi utnytter det milde været. Ta med familien og kom til fjells.
Les mer