Tirsdag  usikkert
Torsdag usikkert
Lørdag stengt
Søndag usikkert
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma heisen stengt - vi må vedlikeholde Poma - åpning annonseres.
Familiebandet stengt
Løyper: 
Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken- stengt
Midtløypa - stengt
Poma - stengt inntil videre

Nyhetsarkiv

Skrevet den 
15
Feb

Stengt lørdag 16.02

Vi må dessverre holde stengt lørdag 16.02 grunnet mildværet siste tiden. Vi tar en dag av gangen foreløpig, og kommer med status for søndag ila morgendagen. Vi beklager dette, men er sikker på at vinteren kommer sterkt tilbake, og gir oss flere gode ski opplevelser på Ørskogfjellet. Vi satser på at dette kun er en liten "time-out".
Les mer
Skrevet den 
14
Feb

Åpent i kveld 18-21

Vi har åpent for kveldskjøring i kveld fra 18-21. Siden det har regnet en del på fjellet siste dagene, er snøen tung og våt. Det kan forekomme partier der det er lite snø, og disse vil bli merket etterhvert som de dukker opp. Det meldes plussgrader og litt nedbør til i kveld også.
Les mer
Skrevet den 
12
Feb

Inntil videre - Åpent i kveld 18-21

Vi vil som utgangspunkt holde åpent som vanlig fra 18-21, men vil følge med på været utover kvelden. Det meldes kuling og nedbør som kommer som regn/snø. Vi oppdaterer status etterhvert dersom det er noe endring å melde. Inntil videre, åpent som vanlig.
Les mer
Skrevet den 
10
Feb

Telenor karusell tirsdag 12.02 - utgår på grunn av meldinger om kuling, regn og utrivelig vær

Avlyst inntil videre, arrangeres en dag/kveld med bedre værmeldinger. Bli med på skirenn for alle!! Da er det klart for telenorkarusell igjen. Mange var med i fjor og vi håper enda flere blir med i år -Ørskogfjell Skilag arrangerer alpinrenn for barn i alle aldrer tirsdag 12.02.2019 ved Ørskogfjell Skisenter -Her kan du delta om du trenger hjelp av mor eller far i skisele eller har kjørt mye på ski. Målet for kvelden er skiglede og gode opplevelser. Premier til alle og gratis pølse til alle som er med på rennet. Påmelding: Fint om så mange som mulig kan melde seg på via Facebook, arrangement og skrive i kommentarfeltet navn på løper og fødselsår. Det er også mulig å melde seg på i kafeen på skisenteret mellom 17:45 og 18:20 vi satser på rennstart kl. 18:50 Premieutdeling etter rennet.
Les mer
Skrevet den 
9
Feb

Åpent i dag 10.30-16.30

I dag er det lettslyet og ca 3 plussgrader på Ørskogfjellet. Bakkene er nytrakket, og venter på dere gjester. Åpen t-krok heis, familieband som er gratis å bruke. Åpen kiosk og varmestue, åpen skiutleie som leier ut slalomutstyr og snowboardutstyr. Velkommen til oss. (bildet er tatt tidligere i vinter)
Les mer
Skrevet den 
9
Feb

Søndag 10.02

I dag er det snøbyger på Ørskogfjellet, og det er meldt at det skal snø utover dagen. Det er ca. 0 grader og rolige vindforhold. Åpent fra 10.30-16.30, velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
7
Feb

Da er bakkene nypreppet, og vi er klare til kveldskjøring i kveld 18-21

Det kom litt nysnø onsdag, og våre flinke trakkere har nå preparert bakker til åpning i kveld fra 18-21. Flotte forhold på Ørskogfjellet fortsatt. Åpen t-krok og familiebånd, åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
5
Feb

I kveld er vi åpen igjen fra 18-21

Nydelig være på Ørskogfjellet i dag, og dette holder seg også utover kvelden Det meldes noen minusgrader og klart og fint vær. Åpen t-krok heis, og åpent familieband som er gratis å bruke til ski, kjelker og akebrett. Åpen varmestue med kiosk, og åpen skiutleie der vi leier ut alpint og snowboard utstyr. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
3
Feb

Kom deg ut dagen i dag 03.02.2019

I dag er det "Kom deg ut-dagen" fra 11-15 i regi av Barnas turlag Vestnes/DNT i området på Ørskogfjellet. Dette blir kjekt. Mer info på FB https://www.facebook.com/barnasturlagvestnes/ Ellers snør det nå på Ørskogfjellet, men været skal lette utover dagen. Åpent på skitrekket fra 10.30-16.30, åpen varmestue med kiosk, åpent familieband og t-krok heis, åpen skiutleie. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
1
Feb

Lørdag 02.02 blir nok en fin dag på Ørskogfjellet

Det meldes lettskyet og noen minusgrader. Åpent fra 10.30-16.30. Åpen t-krok heis og familiebånd som kan brukes gratis til akebrett, ski og kjelker. Åpen skiutleie og varmestue med kiosk. Husk også at det søndag 03.02 er "Kom deg ut - dagen" på Ørskogfjellet fra 11-15. Dette blir en flott helg på Ørskogfjellet. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
31
Jan

Velkommen i kveld 18-21

Åpent i kveld fra 18-21. Åpent t-krok heis og skiband som kan brukes til ski, akebrett, kjelker og som er gratis å bruke. Åpen varmestue med kiosk og åpen skiutleie som leier ut alpint og snowboard utstyr. Vi selger også hansker, briller og skiseler i skiutleien. Det er meldt lettskyet oppholdsvær i kveld, så det blir nok en fin kveld på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
29
Jan

Kveldskjøring i kveld 18-21

I kveld blir det kveldskjøring fra 18-21. Det har kommet litt nysnø, og det er meldt lettskyet oppholdsvær og et par minusgrader. Det blir med andre ord nok en fin kveld på Ørskogfjellet. Åpen t-krok heis, familiebånd som er gratis å bruke, skiutleie som leier ut alpint og snowboard utstyr og åpen varmestue med kiosk. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
27
Jan

Søndag 27.01

I dag blir det lettskyet og noen minusgrader. Kanskje kommer sola også? Vi har åpent fra 10.30-16.30. Åpent t-krok og familieband som er gratis å bruke og kan brukes til akebrett og kjelker i tillegg til ski. Varmeskua har åpen kiosk, og vi leier ut alpint og snowboard utstyr i skiutleien. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
25
Jan

Lørdag 26.01

I dag blir det nok en nydelig dag på Ørskogfjellet. Åpent 10.30-16.30, åpent skiband og t-krok, åpen varmestue med kiosk og skiutleie med utleie av alpint og snowboard. Velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
24
Jan

Status 24.01

Bakkene er klare til gjester, og været er nydelig. I kveld blir det sikkert helt nydelig på Ørskogfjellet. Åpent 18-21, åpen t-krok heis og skiband. Skibandet er gratis å bruke. Åpen varmestue med kiosk, åpen skiutleie som leier ut alpint og snowboardutstyr til en rimelig penge. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
22
Jan

Velkommen til kveldskjøring i kveld

Bakkene er nytrakket, og vi har åpent fra 18-21. I kveld har vi alpin rekrutt trening for barn fra 18.30-20. Åpen t-krok heis, åpent skiband som er gratis å bruke, åpen varmestue med kiosk, åpen skiutleie, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
20
Jan

Satus søndag 20.01

Det er i dag meldt fine forhold, noen minusgrader og oppholdsvær. Vi har åpent 10.30-16.30. Åpen t-krok heis, familieband, varmestue med kiosk, skiutleie som leier ut alpint og snowboard utstyr. Åpne traseer er familieløypa og hovedtraseen. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
18
Jan

Da er vi klar til en flott helg på Ørskogfjellet - bare å stresse ned, og finne frem skiene

I dag og kveld har våre flinke frivillige trakkere stått på for fult for å klargjøre bakker og løyper til helgen. Vi har trakket familieløypa og hoved traseen, og vi har åpent t-kroken og skibandet (gratis å bruke). Åpent fra 10.30-16.30 både lørdag og søndag - dette blir bra. Vi trakker langrennsspor i lysløypa, til Jutevatnet og Haugsetra. Følg skisporet på www.loyper.net, så ser dere når det er trakket, Velkommen til oss på Ørskogfjellet. (Bildet tatt tirsdag 15.01) Vi minner om at all ferdsel utenfor oppkjørte løyper er på eget ansvar, og vi har ingen å miste. http://www.varsom.no/snoskredvars…/varsel/Romsdal/2019-01-19
Les mer
Skrevet den 
17
Jan

Status 17.01 - masse fin nysnø og fine forhold

Det har kommet mye nysnø siste døgnet. En perfekt kveld å bruke på Ørskogfjellet på ski. Åpent i kveld fra 18-21. Velkommen til oss. Åpen t-krok til topps, åpent skiband, varmestue, kiosk og skiutleie.
Les mer
Skrevet den 
14
Jan

Da åpner vi igjen tirsdag kveld 15.01.2019

Det er kjekt å melde at det har kommet nok snø til at vi kan åpne igjen tirsdag 15.01. Åpent 18-21. Åpen t-krok heis til toppen, åpent familieband, åpen kiosk og åpen skiutleie. Det har kommet en del snø, og vi gleder oss ti å se dere på Ørskogfjellet. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
11
Jan

Stengt lørdag 12.01 - og inntil vi får mer snø

Vi har fortsatt for lite snø til å kunne åpne, men vi håper at det kommer snø de nærmeste dagene, slik at vi kan planlegge åpning tidligst til tirsdag kveld 15.01. Vi oppdaterer status så snart vi har noe å melde.
Les mer
Skrevet den 
10
Jan

Fortsatt stengt 10.01.2019

Vi må dessverre melde at vi fortsatt er stengt på Ørskogfjellet. Det har ikke kommet nok snø, og med mildværet i dag, klarer vi ikke åpne. Vi håper at det blir litt flere kuldegrader til helga, og ber dere følge med oss på Facebook, hjemmmeside og Instagram for oppdateringer.
Les mer
Skrevet den 
4
Jan

Status 04.01.2019 Stengt inntil videre

Vi har fått mye regn siste døgnet, og dette har smeltet for mye av snøen som er i traseen. Vi beklager at vi derfor må melde at vi må stenge inntil videre. Vi oppdaterer status så snart det er noe å melde.
Les mer
Skrevet den 
2
Jan

Torsdag 03.01.2019

Åpent 18-21 - t-kroken åpen til mast 6, halv bakke til halv pris. Åpent skiband, skiutleie, kiosk og varmestue. Velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
1
Jan

Status 01.01.2019, stengt inntil videre, Godt Nyttår til alle som følger oss

Vi har fått litt nysnø siste døgnet, men det har også smeltet en del snø i romjula - dessverre var ikke værgudene på vår side når det gjelder kuldegrader. Vi kan ikke si så mye om når vi kan åpne igjen, men oppdaterer dere med status så snart det er noe å melde. Inntil videre er vi fortsatt stengt.
Les mer
Skrevet den 
25
Dec

Stengt inntil videre fra 26.12

Vi må desverre melde om at det har smeltet så mye snø på Ørskogfjellet, at vi ikke kan ha åpent som planlagt i romjula Nedbøren som har kommet, kom som regn og ikke snø. Vi krysser fingre for at temperaturene fremover blir lavere enn meldt, og vil oppdatere dere fortløpende om status. Innti videre er vi dessverre stengt.
Les mer
Skrevet den 
23
Dec

God Jul, da har vi stengt noen dager, åpner igjen 26.12 (2. juledag)

Vi har valgt å holde stengt frem til onsdag 26.12 slik at våre frivillige vakter får sin velfortjente juleferie. Vi åpner igjen onsdag 26.12, og regner da med at dere kommer til Ørskogfjellet for å teste julegaver og skiutstyr som bare venter på å prøves i bakken og i løypene våre. Vi ønsker alle våre gjester, sponsorer, vakter og andre positive bidragsytere en riktig God Jul, og håper vi ser dere i romjula. Julehilsen fra alle oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
22
Dec

Lørdag 22.12 åpent 10.30-16.30

Det er i dag ca 0 grader og lite vind på Ørskogfjellet. Vi har åpen t-krok til mast 6, og selger dagskort til halv pris i dag også på grunn av dette. Halve bakken til halv pris. Åpent familiebånd som er gratis å bruke. Åpen skiutleie og åpen varmestue og kiosk. Bare å ta en pause i julestresset, og koble av med en tur til Ørskogfjellet. Det er meldt SNØ i dag, og vi håper at det komme masse god fin snø, slik at vi kanskje kan åpne hele bakken i romjula. Vi legger ut beskjed om dette så snart vi kan. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
20
Dec

Åpent i kveld 18-21

Åpent skiband som er gratis å bruke, åpen t-krok til mast 6 (vi må ha mer snø for å åpne helt opp) åpen skiutleie og åpen kiosk og varmestue. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
18
Dec

Åpent i dag til mast 6 - fine forhold

Åpent i dag fra 18-21, fine forhold i bakken. Alpin rekrutt trening fra 18.30- ca 20.00. Åpent skiband som er gratis å bruke, åpen kiosk og åpen varmestue. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
16
Dec

Åpent søndag 16.12 - velkommen, åpent 10.30 - 16.30

Velkommen til Ørskogfjellet 16.12. Åpent til mast 6 - halv pris på dagskort. Skibandet er nå klart til bruk, og venter på små og store gjester. Gratis å bruke. Åpen kiosk og skiutleie. Velkommen til fjells. Det ble trakket skispor til Jutevatnet 15.12 - følg gjerne skisporet på www.loyper.net, og støtt gjerne skisporet med en Vipps til 541532. Takk for støtten.
Les mer
Skrevet den 
16
Dec

Tirsdag kveld 18-21, neste åpne dag

Vi har hatt en flott oppstartshelg på Ørskogfjellet, og gleder oss til fortsettelsen. Velkommen til oss på tirsdag kveld kl. 18-21. På tirsdager fremover har Ørskogfjell Skilag alpint rekrutt trening fra kl. 18.30- ca. kl. 20.00, og denne treningen er åpen for alle som ønsker å lære litt om å kjøre porter og løyper på ski. Alder er fra du kan kjøre på ski selv, eller i følge med en voksen. Dersom du ikke klarer å ta heisen selv, må foresatte bistå dette. Vi ønsker oss flere aktive alpinister og foresatte som kan bli med i Ålpint gruppa vår. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
15
Dec

Status 15.12

Vi gleder oss til åpning i dag. Åpent fra 10.30-16.30. Bare å legge fra seg julestresset, og ta en tur til Ørskogfjellet. T-kroken er inntil videre åpen til mast 6 grunnet snøproduksjon i øvre del av traseen. Vi selger derfor dagskort til halv pris grunnet dette. Skibandet er dessverre ikke klart til bruk ved åpning i dag, men vi jobber hardt med å klargjøre dette. Inntil videre er dessverre skibandet stengt. Det går fint å renne seg ved skibandet, men da må man gå opp og renne ned. Åpen skiutleie og åpen kiosk. Våre frivillige vakter er klare til å ta mo gjester, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
13
Dec

Vi åpner for sesongen på lørdag 15.12.18 - halv bakke til halv pris på dagskort

Vi er glade for å kunne åpne for sesongen på lørdag 15.12. Det blir åpnet til mast 6 på t-kroken og skibandet er åpent. Vi kan annonsere kjempefine forhold på det området som er åpent. Vi kjører med halv pris på dagskort - halv bakke til halv pris. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
11
Dec

Status 11.12

Vi har fått en del snø, og skal nå starte å produsere i tillegg til dette. Vi planlegger snarlig åpning, så følg med på hjemmeside, FB og Instagram for oppdateringer.
Les mer
Skrevet den 
5
Dec

Status 05.12.2018

Det har kommet ca. 40 cm snø på Ørskogfjellet i dag. Det er ikke nok enda til å åpne. Vi kommer med oppdateringer så snart vi har noe å melde, og krysser fingrene for at vi får masse snø i dagene som kommer.Følg med oss på hjemmesiden, facebook og Instagram.
Les mer
Skrevet den 
27
Nov

Da er vi i gang med snøproduksjon

Vi må bare prøve å legge litt snø i kulden, og håper på at mildværet som er meldt ikke kommer til oss på Ørskogfjellet. Da er vi i gang - vi gleder oss til vinter og snø.
Les mer
Skrevet den 
15
Nov

Vi trenger flere frivillige vakter i skitrekket til vinteren

Ønsker du å være med i dugnadsgjengen på Ørskogfjellet? Vi trenger flere frivillige til disse oppgavene: Utevakt/Utleie av skiutstyr: Torsdager - hver torsdag fra 18-21, (oppmøte 17.30-21.30) 1 person. Heisvakter: Lørdag oddetall, 10.30-16.30 (oppmøte 10-17) 1 person. Søndag oddetall, 10.30-16.30 (oppmøte 10-17) 2 personer. Lørdag partall, 10.30-16.30 (oppmøte 10-17) 1 person. Ta kontakt med Marianne 90708432, så finner vi ut hva som kan passe. Alle vakter som er faste vakter i turnus vil få gratis sesongkort for seg og sine barn/ektefelle. I tillegg er det sosialt og kjekt å være sammen med kjekke gjester og andre vakter. Opplæring blir gitt.
Les mer
Skrevet den 
7
Nov

Velkommen til byttehelg for brukt ski og vinterutstyr, lørdag 10.11

Velkommen til byttehelgen 2018! Det er god økonomi å kjøpe brukt! Gjenbruk av utstyr er god økonomi når klubben tjener på det, de som selger brukt utstyr tjener på det, og ikke minst de som kjøper nytt brukt tjener på det. Under byttehelgen i Ørskogfjell kan alle levere brukt vinterutstyr (klær, ski, skøyter, osv) de gjerne vil gi bort eller selge. LEVERING AV BRUKT UTSTYR: Fredag 9. november fra kl 18.00-20.00. Ørskogfjell Skilag tar imot brukt utstyr på Ørskogfjell Skisenter for registrering og tildeling av plass. Utstyret må være rengjort og klargjort for salg. KJØP AV BRUKT UTSTYR: Alle er velkomne til å handle brukt utstyr lørdag 10.november fra kl 12.00-16.00. Byttehelg er i regi av Ørskogfjell Skilag. Velkommen til store og små!
Les mer
Skrevet den 
31
Oct

Vi deler denne for vår samarbeidspartner Sport 1 Tomra.

Velkommen til Skikveld på Vestnes 6. november for ALLE skiintresserte • Butikken er åpen helge dagen med gode tilbud– godt utvalg i skiklær, hansker, smørning m.m. i tillegg til fritidstøy – yttertøy og sko. • info og tips av tidligere landslagssjef Åge Skinstad • høstmøte for skikretsen • Abilica trening med Tema Skinstad (påmelding til skikretsen eller tomra@sport1.no innen torsdag) • åpent til kl 22.00
Les mer
Skrevet den 
24
Oct

Byttehelg brukt ski og vinterutstyr lørdag 10.11. 2018

Velkommen til byttehelgen 2018! Det er god økonomi å kjøpe brukt! Gjenbruk av utstyr er god økonomi når klubben tjener på det, de som selger brukt utstyr tjener på det, og ikke minst de som kjøper nytt brukt tjener på det. Under byttehelgen i Ørskogfjell kan alle levere brukt vinterutstyr (klær, ski, skøyter, osv) de gjerne vil gi bort eller selge. LEVERING AV BRUKT UTSTYR: Fredag 9. november fra kl 18.00-20.00. Ørskogfjell Skilag tar imot brukt utstyr på Ørskogfjell Skisenter for registrering og tildeling av plass. Utstyret må være rengjort og klargjort for salg. KJØP AV BRUKT UTSTYR: Alle er velkomne til å handle brukt utstyr lørdag 10.november fra kl 12.00-16.00. Byttehelg er i regi av Ørskogfjell Skilag. Velkommen til store og små!
Les mer
Skrevet den 
2
Apr

Siste åpningsdag 02.04, takk for en flott sesong

Takk til alle gjester, frivillige vakter og støttespillere for en fantastisk sesong. 2. april var siste åpningsdag, og vi har stengt for sesongen. Velkommen tilbake til neste sesong. Skispor til Jutevatnet trakkes fortrinnsvis til helgene fremover, men følg skisporet på www.loyper.net for mere informasjon.
Les mer
Skrevet den 
30
Mar

Poma trekket ute av drift inntil videre

Vi har i dag hatt ei avsporing av wiren på Poma-Trekket vårt. Sikkerhetsanordninger fungerte og ingen kom til skade. Drifta ble avsluttet og trekket tømt for gjester ihht våre interne prosedyrer. Trekket vil dessverre være ute av drift inntil videre. Vi vil legge ned grundig arbeid i å avdekke årsaken til avsporingen og gjøre tiltak for å hindre at dette skjer i fremtiden.
Les mer
Skrevet den 
26
Mar

Status denne uka

Det ser ut til å bli flott påskevær på Ørskogfjellet hele uka. Åpent hver dag 10.30-16.30. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
25
Mar

Status 25.03

Det er nå lettskyet vær, 4 plussgrader og litt vind på Ørskogfjellet, åpent 10.30-16.30, velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Status fremover

Påska nærmer seg, og det er gode værmeldinger så langt vi kan se. Vi er åpent alle dager fra lørdag 24.03 tom 02.04 fra 10.30-16.30. Vi ønsker våre gjester en fantastisk påske, med mange skiturer og mange gode minner. Husk solbriller, solkrem og ta hensyn til hverandre, det er mange som skal ut i samme ærend. Husk også på fjellvettregler. Håper vi ser dere på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
22
Mar

Status 22.03

Det er lettskyet og ca. 2 grader i dag. Det her kommet snø siste døgnet, og det er fine forhold på fjellet. Åpent 18-21, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
20
Mar

Status 20.03

I kveld er vi åpent fra 18-21. Det er Telenor karusell for de minste, se info lenger nede på siden. Det har kommet masse flott nysnø siste døgnet, og det er kjempegode forhold på Ørskogfjellet. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
18
Mar

Status 18.03

Det er lettskyet og et par minusgrader i dag. Lite vind. Åpent 10.30-16.30, Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
17
Mar

Status17.03

I dag blir det nok en flott dag på Ørskogfjellet. Åpen varmestue med kiosk, åpen Poma trekk, t-krok trekk og familieband. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
17
Mar

Telenor karusell del 2 av tre arrangeres tirsdag 20.03

Foto Edmund Melkild
Les mer
Skrevet den 
13
Mar

Flotte forhold i dag 13.03

Det er ganske enkelt nydelige forhold på Ørskogfjellet i dag også. Bakkene ligger nyprepparerte og venter på besøk. Åpent fra 18-21, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
11
Mar

Status 11.03

Nok en flott dag på Ørskogfjellet i dag. Åpent 10.30-16.30, velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
10
Mar

Status 10.03

I dag blir det nok en gang flott på Ørskogfjellet. Det har kommet nysnø, og bakkene er nyprepparerte. Det meldes sol og lettskyet vær. Åpent 10.30-16.30, velkommen til oss ¨
Les mer
Skrevet den 
8
Mar

Status 08.03

I dag er det lettskyet og fint vær, ca 2 grader. Vi har åpent fra 18-21, Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
6
Mar

Sesonkort til halv pris - åpent i kveld 18-21

Vi vil fra i dag selge sesong kort for barn og voksne til 50% rabatt ut sesong. NB. Gjelder ikke sesong familie. Vi har bestemt at vi har annonsert åpent tom 2. Påskedag dvs 2. april 2018 med forbehold om at snøen holder. Det er mye snø på fjellet nå, og det er muligheter for fortsatt mange flotte dager på Ørskogfjellet, så benytt dere gjere av tilbudet. Pris for barn 8 år tom 14 år blir da kr 1200,- etter rabatt og for voksne fra 15 år kr. 1500,- etter rabatt velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
4
Mar

Status 04.03

Åpent i dag fra 10.30-16.30. Alle heiser er åpne og våre nedfarter er nylig preparert. Åpen Varmestue med kiosk, åpen skiutleie. Lettskyet vær i dag, og ca - 3 grader. Det meldes lite vind. Nok en flott dag for en skitur på Ørskogfjellet, velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
3
Mar

Status 03.03

I dag er det lettskyet og ca - 4 grader på Ørskogfjellet. Det blir nok en fin dag på Ørskogfjellet. Bakkene er nytrakket og Poma, T-kroken og familiebandet er åpent. Åpent fra 10.30-16.30. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
1
Mar

Status 01.03

I dag er det kveldskjøring 18-21. Åpent Poma, t-krok og skiband. Det meldes -6 grader til kvelden, så det er lurt med varme klær👍. Legger ved et kveldsbilde fra tirsdagens kveldskjøring. Og det blir sikkert like flott i kveld. Nydelig på fjellet nå, med fullmåne og stjerneklar himmel.
Les mer
Skrevet den 
27
Feb

Status 27.02

I kveld blir det fint på Ørskogfjellet.Vi er nå i gang med å preppe bakkene til kveldskjøring,fantastisk fine forhold,så det er bare å møte opp folkens,dette kan bli en av de fineste kveldene i vinter. Det meldes laber bris og -5 grader utover ettermiddagen og kvelden. Åpent 18-21, og vi har åpent Poma, t-kroken og familiebandet for kveldskjøringen. Ellers er det åpen kiosk, varmestue og skiutleie. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
25
Feb

Status 25.02

Det blir en flott dag på Ørskogfjellet i dag også. Det meldes 0 grader, lite vind og snø til kvelden. Skyet vær. Åpen Poma, T-krok, skiband, varmestue med kiosk og ski utleie, åpent 10.30-16.30. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Status 24.02

I dag blir det en fantastisk flott dag for en tur på Ørskogfjellet. Vi har åpent skiband, t-krok og POMA, så her er tilbud for små og store. Åpen varmestue og skiutleie. Velkommen til Ørskogfjelllet.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Topptur ?

Luftig på toppen av Pomaen. Egner seg også perfekt som utgangspunkt for topp-tur til Sandtind og Sprovstinden.
Les mer
Skrevet den 
23
Feb

Status 23.02

Åpent i dag 10.30.-16.30. Åpen Poma, t-krok og skiband. Lettskyet og fint vær fortsatt. Velkommen til Ørskogfjellet
Les mer
Skrevet den 
22
Feb

Status 22.02

I dag blir det flott på Ørskogfjellet. Det kom SNØ på fjellet i går, når det ellers regnet nede i lavlandet. Dette blir bra. Vi har åpent Poma, T-krok og skiband (feilretting pågår). Åpen kiosk og varmestue. Åpen skiutleie. I kveld er det nybegynnerkurs for de som vil lære seg snowboard - fortsatt ledige plasser. Åpent 10.30-16.30 og på kveld 18-21. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
21
Feb

Onsdag 21.02

Det har kommet ny hærlig snø i natt, og vi er klare til å ta mot gjester fra 10.30-16.30. Poma trekket går, T-kroken går, men desverre har vi tekniske problemer med skibandet, så inntil videre er dette i ustand. Dette beklager vi veldig, men vi jobber med å rette feil. Velkommen til oss på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
19
Feb

Tirsdag 20.02 - vi åpner Poma trekket

Vi er glade for å kunne annonsere at Poma trekket åpner i morgen. Takk til alle som har bidratt til at vi kan åpne som planlagt til vinterferien. Ingen nevnt og ingen glemt. Da er t-kroken, familiebandet og Poma åpent fra 10.30-16.30. På kvelden er vi åpen fra 18-21, og da er t-kroken og familiebandet åpent. Velkommen til Ørskogfjellet. Vi har bålpanne og ved, så det er mulig å grille medbrakt grillmat. Ellers er kiosken vå åpen, med gode vaffler og assortert utvalg av annen mat og drikke. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
19
Feb

Poma'en

Poma trekket ble første gang åpnet i 1972 og har i mange, mange år gitt folket ski-glede og flotte opplevelser. Siste årene har det vert nede for telling. Etter mange dugnadstimer og vel valgte investeringer reiser Poma'en seg på nytt og en ny æra er på gang. Velkommen til fjells både senior og nye skientusiaster. Pomaen lenge leve :-)
Les mer
Skrevet den 
18
Feb

Mandag 19.02, åpent 10.30-16.30

Vi er klare til å ta mot gjester i vinterferien, og mandag er vi åpent fra 10.30-16.30. T-krok og familiebandet er åpent mandag, men ikke Poma trekket. Vi kan dessverre ikke annonsere at Poma trekket åpner enda på grunn av tekniske justeringer som ikke er på plass. Vi jobber for å annonsere åpning, så følg med oss på FB, Instagram og hjemmeside. Åpning er like om hjørnet. Velkommen til en flott mandag på Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
17
Feb

Kan det bli bedre?

Nypreppa løyper, kun for deg og alle andre skiglade :-)
Les mer
Skrevet den 
17
Feb

Status 17.02

Ny flott dag på Ørskogfjellet. Bakkene er nypreparerte og det er lettskyet vær. Ca 0 grader og lite vind. Vi har åpent fra 10.30-16.30, t-krok og familiebånd. Det jobbes knallhardt med å klargjøre Poma trekket og vi annonserer åpning av dette ila få dager. Åpent i vinterferie alle dager 10.30-16.30 + kveldskjøring tirsdag og torsdag 18-21. Velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
15
Feb

Status 15.02

Da er bakkene ferdig preparert til kveldskjøring. Det blåser litt på fjellet, men ellers fine forhold. Ca. 1 grad nå. Åpent 18-21.
Les mer
Skrevet den 
13
Feb

Status 13.02

I dag blir det en flott kveld på Ørskogfjellet, med ca. 10 cm nysnø, lettskyet, og 0 grader. Lite vind. En flott kveld for kveldskjøring. Håper mange tar turen til Ørskogfjellet. Åpent 18-21, velkommen til oss.
Les mer
Skrevet den 
11
Feb

Status 11.02

Det er litt vind nå klokka 8, og temperatur ca 1-2 plussgrader.Lettskyet vær. Åpent fra 10.30-16-30. Løype til Juteavatnet kjørt i går, lørdag. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
10
Feb

Snowboardkurs for nybegynnere torsdag 22.02, 18-21

Torsdag 22.02 kl. 18-21 Pris kr. 600,- pr person. Rabatt på leie av utstyr og på heiskort for deltakere på kurs. Påmelding til mobil 46634680.
Les mer
Skrevet den 
8
Feb

Status 08.02.2018

Litt vind på toppen, snø i lufta og ca 0 til -1 grader. Fint på fjellet, og åpent fra 18-21 for kveldskjøring. Det ble trakket til Jutevatnet i går, men GPS er dessverre i ustand, så sporet viser ikke på Løyper.net. Vi jobber med å rette feilen.
Les mer
Skrevet den 
6
Feb

Status 06.02

Flotte forhold på Ørskogfjellet i dag også. Bare å ta seg en tur mellom kl. 18-21. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
4
Feb

Status 04.02

Det er skyet med snø i luften og ca minus 2 grader. Bakkene ble trakket i går, så da er det litt nysnø på trakket bakke. Dette blir nok en ny flott dag på Ørskogfjellet. Åpent 10.30-16.30. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
3
Feb

Status 03.02

I dag blir det nydelig på Ørskogfjellet. Det er nå ca minus 6 grader, lite skyer og lite vind. Dette ser ut til å bli nok en flott dag for en tur på ski. Åpent 10.30-16.30. Langrenn spor til Jutevatnet ble trakket i går, men GPS sporingen var ikke på. Det er derfor flotte skispor på Ørskogfjellet selv om det ikke viser på loyper.net.
Les mer
Skrevet den 
2
Feb

Ørskogfjell trimmen 2018

Bli med på Ørskogfjelltrimmen 2018 via Gjesteboka. Medlemmer i Ørskogfjell Skilag kr. 100,-, ikke medlemmer kr. 200,-, barn gratis, fine premier, du støtter skisporet og god trim. Bli med da vel:-)
Les mer
Skrevet den 
1
Feb

Status 01.02

Da er bakkene nyprepparerte og det er ca -2 grader lite vind. Vi har de siste ganger hatt utfordinger med t-krok heisen, og periodevise stopp, men har nå hatt elektriker til å finne feil og vedlikeholde heisen både i går og i dag. Heisen er testet og alt ser greit ut. Det er vanskelig å gardere mot utforutsatte hendelser med heisen, men vi gjør det vi kan for å unngå at heisen står på alle dager vi annonserer åpen bakke. Vi beklager ulempene for våre gjester.
Les mer
Skrevet den 
30
Jan

I dag 30.01

Flotte forhold, ca. 0 grader og noe nysnø siste døgnet. Åpen varmestue, skiutleie, t-krok og familieband. Åpnet 18-21, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
28
Jan

Status 28.01

En ny flott vinterdag på fjellet. Lettskyet, lite vind og noen få minusgrader. Åpent 10.30-16.30, velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
27
Jan

Status i dag 27.01

Da er t-kroken testet og fungerer fint igjen. Årsaken til stopp i dag var elektrisk feil som nå er reparert. Vi beklager nok en gang ulempen for våre gjester, og ønsker dere velkommen til Ørskogfjellet søndag 28.01.
Les mer
Skrevet den 
27
Jan

Status ettermiddag 27.01

Vi har dessverre tekniske problem med t-krok heis i ettermiddag. Vi jobber med å rette feilen, men antar at vi ikke får normal drift resten av dagen. Vi beklager ulempen for gjester.
Les mer
Skrevet den 
26
Jan

Status til 27.01

Status til 27.01 PUDDERALARM, vi trakker i kveld 26.01, og lager til til lørdag. Det har kommet ca 40 cm nysnø, åpent 10.30-16.30. Dette blir bra
Les mer
Skrevet den 
25
Jan

Status 25.01

Åpent i dag fra 18-21. Det har kommet ca. 10 cm med nysnø siste døgnet, og det er flotte forhold på Ørskogfjellet i kveld. Ca 0 grader, skyet og enkelte snøbyger, lett bris fra sørvest.
Les mer
Skrevet den 
23
Jan

Status 23.01.2018

Det kom litt nysnø i natt, og det er lettskyet og ca. 0 grader nå på ettermiddag. Flotte forhold for en kveld på Ørskogfjellet. Velkommen til fjells.
Les mer
Skrevet den 
22
Jan

Årsmøte i Ørskogfjell Skilag

Årsmøte i Ørskogfjell Skilag Ørskogfjell Skisenter, Varmestue, mandag 12. mars 2018 kl. 19.00 Saker til Årsmøtet må være styret i hende innen 26. februar 2018 Sakliste og årsmelding blir lagt ut på www.orskogfjellet.no innen 5. mars 2018 Velkommen! Hilsen styret i Ørskogfjell Skilag
Les mer
Skrevet den 
21
Jan

Status 21.01

Flotte forhold på fjellet i dag også. Lettskyet om minusgrader. Åpent 10.30-16.30. Vi jobber med å sande/strø parkeingsplassen og veien opp til parkeringsplassen i dag, men inntil dette er gjort, vil det være glatte partier. Vi ber våre gjester være oppmerksom på dette. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
20
Jan

Status i dag 20.01

Fortsatt flotte forhold. Lettskyet og ca minus 3 grader. Åpen t-krok, barnevennlig skiband, skiutleie og varmestue med kiosk. Åpent 10.30-16.30. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
18
Jan

Status 18.01.2017

Lettskyet vær med ca. - 4 grader på ettermiddagen. Fine forhold. Nytrakka løyper til Jutevatnet, følg sporet på www.loyper.net. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
16
Jan

Status 16.01

Det er nå kl. 14 ca 0 grader og lite vind på fjellet. Fine forhold, og våre dyktige maskinkjørere holder på å preparere bakkene til kvelden. Åpent 18-21. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
14
Jan

Statur 14.01.2018 Husk også Telenorkarusell i dag for alle barn

Status 14.01, fine forhold, ca - 1 grad og lite vind. I følge værmeldingene skal vinden øke noe på ettermiddag/kveld. I dag arrangere vi Telenorkarusell, skirenn for alle, gratis å delta, premier til alle, her er litt mer info, og velkommen til Ørskogfjellet:-) Bli med på skirenn for alle!! -Ørskogfjell Skilag arrangerer alpinrenn for barn i alle aldrer søndag 14.01.2018 ved Ørskogfjell Skisenter -Her kan du delta om du trenger hjelp av mor eller far i skisele eller har kjørt mye på ski. Målet for dagen er skiglede og gode opplevelser . Premier til alle og gratis pølse til alle som er med på rennet. Påmelding og utdeling av startnummer ved kafeèn 10:30-12:30. Start kl 13:00 Premieutdeling etter rennet.
Les mer
Skrevet den 
13
Jan

Status 13.01

Flotte forhold i dag også. Lite vind og et par minusgrader. Åpent t-krok heis og skiband. Trakket familieløype, hoved trasé deler av parken og midtløypa. Åpen varmestue med mye godt å spise og drikke. Åpen ski utleie. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
11
Jan

Status i dag 11.01.2018

Fine forhold, +1 til 0 grader og lite vind, velkommen til en flott kveld på Ørskogfjellet.Åpent kl. 18-21, T-krok trekket og skibandet er åpent.
Les mer
Skrevet den 
10
Jan

Telenorkarusell 14.01 - åpent for alle barn - gratis å delta - permier til alle deltakere

Bli med på skirenn for alle!! -Ørskogfjell Skilag arrangerer alpinrenn for barn i alle aldrer søndag 14.01.2018 ved Ørskogfjell Skisenter -Her kan du delta om du trenger hjelp av mor eller far i skisele eller har kjørt mye på ski. Målet for dagen er skiglede og gode opplevelser . Premier til alle og gratis pølse til alle som er med på rennet. Påmelding og utdeling av startnummer veg kafeèn 10:30-12:30. Start kl 13:00 Premieutdeling etter rennet.
Les mer
Skrevet den 
9
Jan

Fint på fjellet i dag også, 09.01

Flotte forhold, ca - 2 grader og lite vind.
Les mer
Skrevet den 
7
Jan

Status 07.01

Da bekrefter vi åpning kl. 12. Lite vind og det klarner opp. Det er masse nydelig puddersnø. Velkommen til Ørskogfjellet.
Les mer
Skrevet den 
7
Jan

Skiløyper 07.01:

Vi har i dag kjørt skiløyper til Jutevatnet, Hausætra og Lysløypa.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.