Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
29
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03.2020

I morgen er det Aktivitetsdag på Ørskogfjellet, og det erpåmeldt utrolig mange barn – fantastisk bra, dette blir kjekt. Siden det blirmye aktivitet, mange påmeldte og mye som skjer, blir det (mest sannsynlig) ventingpå flere plasser, og vi ber alle voksne og barn om å vise tålmodighet og derdet er nødvendig.

For heiskort så utleveres disse til påmeldte barn – i kioskeneller i billettluka.

For de som skal leie skiutstyr, gjøres dette i huset der detstår «skiutleie». Vi vil slippe inn puljevis, slik at køen regulerer hvem somfår låne utstyr. Vi har dessverre ikke nok utstyr til alle, og vi har valg åikke reservere utstyr, så her er det «førstemann til mølla» som gjelder. Det ermange som vil ha veiledning for ski og brett – her har vi ikke mulighet tilflere påmeldte pga. stor pågang. De som har meldt seg på vil vi samle vedskibandet fra ca. 10.30 – og veilede disse så lang det er mulig. Dette er ikkeskiskole – så foresatt må være i nærheten (tilgjengelig). Rekker vi å veiledeflere enn de som er påmeldt, så gjør vi dette. Alle våre hjelpere er frivilligesom stiller opp på dugnad (takk for hjelpa), så her drar vi lasset sammen.Dersom det er foresatte eller andre som vil bidra med veiledning eller andre oppgaver– så melder dere dere til en av oss med vester, - så får dere vest, og blir medvidere. Vi kan ikke tilby betaling, men kan tilby kaffe og en pølse/vaffel i kiosken😊

Dagen blir ca. slik:

10.30 Heis og skitrekk åpner

10.30-12.00 Veiledning snowboard og ski - påmelding ikke mulig (fulltegnet)

12.00 – 15.00 Barnas Turlag og Vestnes Røde Kors fyrer opp bålpanner(sted: nedenfor varmestua, mellom skibandet og parkeringsplassen) gratis drikke(ta gjerne med kopp), toastjern til utlån.

12.00 – 15,00 Barnas Turlag Vestnes arrangerer NATURSTI med fine PREMIAR.Passer alle! Naturstien kan du ta på føttene, uten ski.

13.00 – 14.00 Skirenn – langrenn i rundløype. Oppmøte vedstartområdet som vil være nedenfor Varmestue for skitrekket. Påmelding vedstart/oppmøte - premier til alle deltakende barn.

16.30 – vi stenger, takk for i dag – dette var kjekt.

Flere nyheter

Skrevet den 
17
Oct

Takk for støtten – ny ATV til Ørskogfjell Skilag

Ørskogfjell Skilag med alle frivillige jobber utrettelig for å skape skiaktivitet på Ørskogfjellet, og vi er utrolig glade for å kunne melde at vi har fått gaver fra flere sponsorer og private givere i 2020. Pengene ble øremerket innkjøp ATV. Vi vil takke Sparebanken Møre, Sparebank 1 SMN, Ørskog Sparebank og alle våre givere via SPLEIS for støtten. Nå er ATV kjøpt fra Haukås ATV i Elnesvågen, og den står klar på Ørskogfjellet til bruk i arbeid hele året. Vi gleder oss til ny sesong, og håper på mye snø.
Les mer
Skrevet den 
6
Oct

Vi rydder kratt og busker i heistrase og nedfarter på dugnad - vil du bidra?

Vi har begynt det viktige arbeidet med å rydde kratt og busker i heistraseer og nedfarter til neste sesong. Det er plass til flere med ryddesager, så har du lyst å hjelpe til, så er du velkommen på lørdag 10.10 og søndag 11.10 fra klokka 10 på Ørskogfjellet ved varmestua. Ta med ryddesag og nødvendig verneutstyr, så holder vi med bensin. Det er flott på fjellet nå, og i tillegg til å bidra med dugnad til et godt formål, er det god trim og flott naturopplevelse. Velkommen
Les mer
Skrevet den 
24
Aug

Informasjonsmøte 31.08.2020

Velkommen til sesongen 2020-2021 – nå ser vi fremover. Dette skal gå bra. Vi står på videre. Vi sparker i gang sesongen med et info møte. Velkommen til alle «nye og gamle» hjelpere og vakter. Sted: Varmestua på Ørskogfjellet Dato: Mandag 31.08.2020 klokka 19.30-21.00 Styret i Ørskogfjell Skilag vil informere om status på anlegg og maskiner, vedlikehold som er nødvendig før åpning for heis og maskiner, økonomi i anlegget etter Corona, sponsor og støttemuligheter, vaktmannskap, dugnader og vi vil forsøke å si litt om hvordan neste sesong vil bli med fortsatt Corona smitte i samfunnet. Håper mange har anledning til å komme. Hilsen styret i Ørskogfjell Skilag.
Les mer
Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.