Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder Parkly
Sesong parkering kr. 500,-/sesong , spør i billettluke for mer info

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midttløypa - stengt lite snø
Poma nedfarter - stengt lite snø
Skrevet den 
29
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03.2020

I morgen er det Aktivitetsdag på Ørskogfjellet, og det erpåmeldt utrolig mange barn – fantastisk bra, dette blir kjekt. Siden det blirmye aktivitet, mange påmeldte og mye som skjer, blir det (mest sannsynlig) ventingpå flere plasser, og vi ber alle voksne og barn om å vise tålmodighet og derdet er nødvendig.

For heiskort så utleveres disse til påmeldte barn – i kioskeneller i billettluka.

For de som skal leie skiutstyr, gjøres dette i huset der detstår «skiutleie». Vi vil slippe inn puljevis, slik at køen regulerer hvem somfår låne utstyr. Vi har dessverre ikke nok utstyr til alle, og vi har valg åikke reservere utstyr, så her er det «førstemann til mølla» som gjelder. Det ermange som vil ha veiledning for ski og brett – her har vi ikke mulighet tilflere påmeldte pga. stor pågang. De som har meldt seg på vil vi samle vedskibandet fra ca. 10.30 – og veilede disse så lang det er mulig. Dette er ikkeskiskole – så foresatt må være i nærheten (tilgjengelig). Rekker vi å veiledeflere enn de som er påmeldt, så gjør vi dette. Alle våre hjelpere er frivilligesom stiller opp på dugnad (takk for hjelpa), så her drar vi lasset sammen.Dersom det er foresatte eller andre som vil bidra med veiledning eller andre oppgaver– så melder dere dere til en av oss med vester, - så får dere vest, og blir medvidere. Vi kan ikke tilby betaling, men kan tilby kaffe og en pølse/vaffel i kiosken😊

Dagen blir ca. slik:

10.30 Heis og skitrekk åpner

10.30-12.00 Veiledning snowboard og ski - påmelding ikke mulig (fulltegnet)

12.00 – 15.00 Barnas Turlag og Vestnes Røde Kors fyrer opp bålpanner(sted: nedenfor varmestua, mellom skibandet og parkeringsplassen) gratis drikke(ta gjerne med kopp), toastjern til utlån.

12.00 – 15,00 Barnas Turlag Vestnes arrangerer NATURSTI med fine PREMIAR.Passer alle! Naturstien kan du ta på føttene, uten ski.

13.00 – 14.00 Skirenn – langrenn i rundløype. Oppmøte vedstartområdet som vil være nedenfor Varmestue for skitrekket. Påmelding vedstart/oppmøte - premier til alle deltakende barn.

16.30 – vi stenger, takk for i dag – dette var kjekt.

Flere nyheter

Skrevet den 
24
Feb

Stengt i dag 24.02.2020 - grunnet regn og vått vær

Vi må beklage, men regnet og vinden i natt, med påfølgende regn nå i dag, gjør at vi velger å holde stengt i dag. Vi vurderer muligheten til å holde åpent i morgen på dag og kveld, og håper at ikke alt for mye snø har reist ila siste timene. Følg status til i morgen, vi oppdaterer så snart vi kan.
Les mer
Skrevet den 
24
Feb

Stengt inntil videre, fra 24.02.2021

Vi har nå fra 24.02.2021 stengt anlegget pga. mildvær og snøsmelting. Vi kan ikke åpne igjen før påfyll av mer snø. Mildværet har dessverre gjort stor skade på snøen, og vi kan ikke holde åpent før det kommer påfyll av snø.
Les mer
Skrevet den 
23
Feb

Åpent i dag 23.02 på dagtid 10.30-16.30 og kveld 18-21 - velkommen

Vi har åpent i dag fra 10.30-16.30 og i kveld fra 18-21. Det meldes fint vær i dag, og temperatur nå i morgentimene er ca. 2 grader +. Vi har klart å flytte nok snø til at t-kroken fortsatt er åpen til topps. Det har minket mye på snøen, så vi må vurdere forholda fra dag til dag videre i uka. Nedfart som er åpen er hovedtrase. Det er åpent skiband - gratis, og åpen varmestue med kiosk. Skiutleie der det kan leies alpinski og snowboard.
Les mer
Skrevet den 
21
Feb

Vinterferie - mandag 22.02 - stengt grunnet meldinger om regn og ruskevær

Vi velger å holde stengt mandag 22.02 pga. meldinger om regn og ruskevær. Vi holder åpent som annonsert fra tirsdag 23.02 fra 10.30-16.30 og kveld 18-21 da meldingene er gode igjen til tirsdag. Ellers holder vi åpent som annonsert i egen meldingsboks på FB og her på hjemmesiden. Velkommen til oss fra tirsdag av.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.