Åpningstider i påska 24:
Tirsdag 26 - Søndag 31. mars 
- åpent 10.30-16.30
T-kroken - Åpen
Poma - Stengt
Skibandet - Åpen

‍‍Langrennsspor oppdateres på loyper.net
Støtt skisporet på Vipps 541532
Pr 08.03 er det for lite snø i terreng
fra skisenter til å lage langrennsspor til Jutevatnet
Hoved trase - Åpen
Familieløypa - Lite snø
Parken - Lite snø
Midtløypa - Lite snø
Poma nedfarter - Lite snø

Parkering kr. 50, app fra Parkly/Easypark.
Skrevet den 
29
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03.2020

I morgen er det Aktivitetsdag på Ørskogfjellet, og det erpåmeldt utrolig mange barn – fantastisk bra, dette blir kjekt. Siden det blirmye aktivitet, mange påmeldte og mye som skjer, blir det (mest sannsynlig) ventingpå flere plasser, og vi ber alle voksne og barn om å vise tålmodighet og derdet er nødvendig.

For heiskort så utleveres disse til påmeldte barn – i kioskeneller i billettluka.

For de som skal leie skiutstyr, gjøres dette i huset der detstår «skiutleie». Vi vil slippe inn puljevis, slik at køen regulerer hvem somfår låne utstyr. Vi har dessverre ikke nok utstyr til alle, og vi har valg åikke reservere utstyr, så her er det «førstemann til mølla» som gjelder. Det ermange som vil ha veiledning for ski og brett – her har vi ikke mulighet tilflere påmeldte pga. stor pågang. De som har meldt seg på vil vi samle vedskibandet fra ca. 10.30 – og veilede disse så lang det er mulig. Dette er ikkeskiskole – så foresatt må være i nærheten (tilgjengelig). Rekker vi å veiledeflere enn de som er påmeldt, så gjør vi dette. Alle våre hjelpere er frivilligesom stiller opp på dugnad (takk for hjelpa), så her drar vi lasset sammen.Dersom det er foresatte eller andre som vil bidra med veiledning eller andre oppgaver– så melder dere dere til en av oss med vester, - så får dere vest, og blir medvidere. Vi kan ikke tilby betaling, men kan tilby kaffe og en pølse/vaffel i kiosken😊

Dagen blir ca. slik:

10.30 Heis og skitrekk åpner

10.30-12.00 Veiledning snowboard og ski - påmelding ikke mulig (fulltegnet)

12.00 – 15.00 Barnas Turlag og Vestnes Røde Kors fyrer opp bålpanner(sted: nedenfor varmestua, mellom skibandet og parkeringsplassen) gratis drikke(ta gjerne med kopp), toastjern til utlån.

12.00 – 15,00 Barnas Turlag Vestnes arrangerer NATURSTI med fine PREMIAR.Passer alle! Naturstien kan du ta på føttene, uten ski.

13.00 – 14.00 Skirenn – langrenn i rundløype. Oppmøte vedstartområdet som vil være nedenfor Varmestue for skitrekket. Påmelding vedstart/oppmøte - premier til alle deltakende barn.

16.30 – vi stenger, takk for i dag – dette var kjekt.

Flere nyheter

Skrevet den 
25
Mar

Åpent i påska tirsdag-søndag 😎

Vi holder åpent T-trekket, skibandet, skiutleie og varmestue med kiosk. Fra tirsdag 26 - søndag 31. mars. kl 10:30-16:30. I tillegg er der bålpanne og fine steder man kan slå seg ned for en fin påskedag på Ørskogfjellet. Velkommen 😃😎(arkivbilde)
Les mer
Skrevet den 
22
Mar

Alltid påske på Ørskogfjellet 😎🌞

Vi ønsker veldig at det skal se ut som bildet her med masse snø, men i følge værmeldingene gjør det nok ikke det. Men det ligger an til sol, og selv om vi har langt mindre snø enn ønskelig, så blir det påske på Ørskogfjellet i år også 😀
Les mer
Skrevet den 
17
Mar

Årsmøte Ørskogfjell Skilag mandag 18. mars kl 19-21

Vi minner om årsmøte i Ørskogfjell Skilag Mandag 18.03.2024 klokken 19-21. Ørskogfjell Skilag eier og driver Ørskogfjell Skisenter. Ordinære Årsmøtesaker.
Les mer
Skrevet den 
15
Mar

Holder stengt inntil evt mer snø til påske 😢🌧️

Dessverre har snø måneden mars absolutt ikke vært en snømåned i år 😢. Enten mildt og regn eller kaldt uten nedbør gjør at vi ikke kan ha åpent før det evt kommer mer snø. Ikke noe er bedre enn påskeferie på Ørskogfjellet, men nå får vi ikke gjort noe annet enn å håpe på❄️
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.