Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
29
Feb
2020

Aktivitetsdag 01.03.2020

I morgen er det Aktivitetsdag på Ørskogfjellet, og det erpåmeldt utrolig mange barn – fantastisk bra, dette blir kjekt. Siden det blirmye aktivitet, mange påmeldte og mye som skjer, blir det (mest sannsynlig) ventingpå flere plasser, og vi ber alle voksne og barn om å vise tålmodighet og derdet er nødvendig.

For heiskort så utleveres disse til påmeldte barn – i kioskeneller i billettluka.

For de som skal leie skiutstyr, gjøres dette i huset der detstår «skiutleie». Vi vil slippe inn puljevis, slik at køen regulerer hvem somfår låne utstyr. Vi har dessverre ikke nok utstyr til alle, og vi har valg åikke reservere utstyr, så her er det «førstemann til mølla» som gjelder. Det ermange som vil ha veiledning for ski og brett – her har vi ikke mulighet tilflere påmeldte pga. stor pågang. De som har meldt seg på vil vi samle vedskibandet fra ca. 10.30 – og veilede disse så lang det er mulig. Dette er ikkeskiskole – så foresatt må være i nærheten (tilgjengelig). Rekker vi å veiledeflere enn de som er påmeldt, så gjør vi dette. Alle våre hjelpere er frivilligesom stiller opp på dugnad (takk for hjelpa), så her drar vi lasset sammen.Dersom det er foresatte eller andre som vil bidra med veiledning eller andre oppgaver– så melder dere dere til en av oss med vester, - så får dere vest, og blir medvidere. Vi kan ikke tilby betaling, men kan tilby kaffe og en pølse/vaffel i kiosken😊

Dagen blir ca. slik:

10.30 Heis og skitrekk åpner

10.30-12.00 Veiledning snowboard og ski - påmelding ikke mulig (fulltegnet)

12.00 – 15.00 Barnas Turlag og Vestnes Røde Kors fyrer opp bålpanner(sted: nedenfor varmestua, mellom skibandet og parkeringsplassen) gratis drikke(ta gjerne med kopp), toastjern til utlån.

12.00 – 15,00 Barnas Turlag Vestnes arrangerer NATURSTI med fine PREMIAR.Passer alle! Naturstien kan du ta på føttene, uten ski.

13.00 – 14.00 Skirenn – langrenn i rundløype. Oppmøte vedstartområdet som vil være nedenfor Varmestue for skitrekket. Påmelding vedstart/oppmøte - premier til alle deltakende barn.

16.30 – vi stenger, takk for i dag – dette var kjekt.

Flere nyheter

Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer
Skrevet den 
3
Apr

Støtte til skispor og parkering

Vi trenger DIN støtte - i en ellers vanskelig situasjon. Ta vare på hverandre - hold nødvendig avstand og GOD PÅSKE
Les mer
Skrevet den 
1
Apr

Nå trenger vi virkelig DIN støtte

For oss er det Korona krise når anlegget nå er stengt. Vi trenger ny ATV, og vi har ikke inntekter når anlegget er stengt. Støtt idrettslaget Ørskogfjell Skilag som driver anlegget på Ørskogfjellet på dugnad. Takk på forhånd, og alle bidrag mottas med stor ydmykhet og takk. https://www.spleis.no/project/98615
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Årsmøtet i Ørskogfjell Skilag - utsatt inntil videre

Det planlagte årsmøtet i Ørskogfjell Skilag 23.03, er utsatt på ubestemt tid på grunn av helsesituasjonen i Norge for tiden. Ny dato legges ut så snart det er praktisk mulig. Hilsen Ørskogfjell Skilag - Marianne Sæter - leder.
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.