Tirsdag stengt
Torsdag stengt
Lørdag stengt
Søndag stengt
Parkering kr 50,- alle åpne dager/kvelder.
Sesong parkering kr. 500,-/sesong.

T-kroken stengt
Poma - stengt
Familiebandet - stengt
Langrennsspor oppdateres på www.loyper.net

Familieløypa - stengt
Hoved trase - stengt
Parken-
Midtløypa - stengt
Poma nedfarter - stengt
Skrevet den 
3
Apr
2020

Støtte til skispor og parkering

Ørskogfjell Skilag driver Ørskogfjell Skisenter pådugnad, og trenger din støtte til å lage skispor, dekke utgifter til diesel,vedlikehold av maskiner og brøyting av parkeringsplass. Vi har stengtskitrekket etter pålegg fra kommunelegen i Vestnes, men vil fortsette å lagelangrenns spor og brøyte parkering inntil videre. VI TRENGER DIN STØTTE I DENNEVANSKELIGE TIDEN – vi har ingen inntekter – derfor er ditt bidrag viktig for oss. Setter du pris på innsatsen – DA STØTTER DU OSS😊

DU KAN STØTTE OSS PÅ VIPPS                               541532 SKISPOR ØRSKOGFJELLET

                                                                                        137204PARKERING ØRSKOGFJELLET

KONTONUMMER          4060.27.89758

Flere nyheter

Skrevet den 
22
Apr

Da stenger vi for sesongen

Da vil vi formelt avslutte en spesiell sesong. En veldig god sesong med tanke på snøforhold på Ørskogfjellet og på fjellet ellers. Det vil fortsatt være mulig å gå på ski lenge enda, men vi klarer ikke trakke langrennsspor med våre trakkemaskiner lenger, da snøen minker dag for dag nede ved parkeringen og varmestua. Vi vil takke alle som har støttet oss med penger og dugnadshjelp, og håper at mange støtter oss videre også. Vi er i en spesiell situasjon, med store kostnader fremover - og tapte inntekter som vi ikke kan ta igjen når snøen blir borte. Vi stoler nå på at storting og regjering hjelper oss med å kompensere for tapte inntekter - ikke bare løpende kostnader. Vi trenger all den hjelpen vi kan få fremover. Dersom vi IKKE får økonomisk hjelp fra krisepakker, vil vi IKKE kunne åpne anlegget igjen til vinteren 2020-2021. Vi har gamle maskiner som trenger vedlikehold, og våre heiser skal overhales før åpning neste sesong - dette koster penger. Dersom heiser ikke blir overhalt - kan vi ikke åpne igjen. Vi håper at vi alle tar vare på seg selv, at hverdagen normaliserer seg etterhvert, og at alle tenker at vi skal være klar til ny skisesong for vinteren 2020-2021. Vi jobber aktivt for å komme sterkt tilbake neste år, og ønsker alle en flott vår og en god sommer som kommer. Ta vare på hverandre fremover.
Les mer
Skrevet den 
1
Apr

Nå trenger vi virkelig DIN støtte

For oss er det Korona krise når anlegget nå er stengt. Vi trenger ny ATV, og vi har ikke inntekter når anlegget er stengt. Støtt idrettslaget Ørskogfjell Skilag som driver anlegget på Ørskogfjellet på dugnad. Takk på forhånd, og alle bidrag mottas med stor ydmykhet og takk. https://www.spleis.no/project/98615
Les mer
Skrevet den 
23
Mar

Årsmøtet i Ørskogfjell Skilag - utsatt inntil videre

Det planlagte årsmøtet i Ørskogfjell Skilag 23.03, er utsatt på ubestemt tid på grunn av helsesituasjonen i Norge for tiden. Ny dato legges ut så snart det er praktisk mulig. Hilsen Ørskogfjell Skilag - Marianne Sæter - leder.
Les mer
Skrevet den 
14
Mar

STENGT FRA 12.03.2020

Hele skianlegget er stengt fra 12.03.2020 og inntil videre. Langrennsløyper til Jutevatnet og Haugsetra blir fortsatt tråkka, vi vet ikke når (dugnad fra frivillige), men følg dette på www.loyper.net. Vi oppfordrer alle til å vise hensyn og følge de retningslinjer som blir gitt av helsemyndighetene, i dette som er en ekstremt vanskelig situasjon for oss alle. Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758. (illustrasjonsfoto fra tidligere)
Les mer

Bli medlem via Min Idrett, kr. 100,-.

Støtt oss også med Grasrotandel.

Støtt gjerne trakking av skispor med et beløp til Vipps kode 541532 eller kontonummer 4060.27.89758.